Skip Navigation Links

Masa tenisi turnuvası başladı

Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası Ak Parti Hatay Milletvekili Orh

Spor   A+a-

Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın katıldığı bir törenle başladı. Bu tür organizasyonlar ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabiliriz diyen Milletvekili Karasayar “Bu tür organizasyonlara daha çok yer vereceğiz. Gençlerimizi kahvehanelerden uzak tutarak spor alışkanlığı kazandıracağız” dedi

Geçlerimizde spor bilinci arttırılmalı
Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasına yoğun ilgi. Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’ın katıldığı bir törenle başlayan masa tenisi turnuvasında açıklamalarda bulunan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar “Bu tür organizasyonlar ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabiliriz. Bu tür organizasyonlara daha çok yer vereceğiz. Gençlerimizi kahvehanelerden uzak tutarak spor alışkanlığı kazandıracağız. Amacımız gençlerimizin boş işlerle vakit geçirmelerini önlemek. Böylelikle geçlerimizi daha bilgili, daha bilgi donanımlı yetişeceklerdir. Bununla birlikte daha mutlu bir ülkeye sahip oluruz. Burada bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ise kısa bir konuşma yaparak “15 yaş ve altı, 20 yaş ve üstü olmak üzere Turnuvamız 2 kategoriden oluşuyor. Bu turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Son olarak masa tenisi antrenörü Mehmet Kasapoğlu ise “Gençlerimizin masa tenisi oynayabileceği bir salonumuz yok. Sayın vekilimizde isteğimiz bir salonun yapımı veya bir yerlerin tahsisi yapılmasıdır. Tekrardan bu organizasyonu düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 2 kategoriden oluşan masa tenisi turnuvası başladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet