Skip Navigation Links

İlelebet Devlet Millet Tek Yürek

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4.yıldönümü münasebetiyle İskenderun Atatürk Anıt Alanı'nda düzenlenen etkinliklere...

 İlelebet Devlet Millet Tek Yürek

Gündem   A+a-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4.yıldönümü münasebetiyle İskenderun Atatürk Anıt Alanı'nda düzenlenen etkinliklere, çok sayıda vatandaş, mülki ve askeri erkan, bir çok siyasi parti ile sivil toplum kuruluşu katıldı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 4.yıldönümü münasebetiyle Anıt Alanı'nda icra edilen program kapsamında; Türk Kızılayı Şube Başkanlığı'nca halkımıza kavurma, ayran ve su ikramı yapılmasının müteakibinde anma töreni ve diğer etkinlikler gerçekleştirildi.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete intikal eden aziz şehitlerimizin anısına bir dakika saygı duruşunda bulunularak ardından gür bir sesle istiklal marşımız okundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günün anlam ve önemine ilişkin halka sesleniş yayınının izlenmesini müteakip Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı tarafından 15 Temmuz konulu birer konuşma yapıldı.
İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitim Merkezi koordinasyonuyla kurulan Mehter Takımı tarafından harikulade bir gösteri icra edildi.
Öğrencilerimiz tarafından "15 Temmuz" konulu şiirlerinin okunduğu program, çeşitli ikramların yapılması, görsel sunumlar ve diğer etkinliklerin sergilenmesiyle devam etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet