Skip Navigation Links

Şehitler Anısına 251 Karanfil!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, İskenderun Protokolü tarafından şehitlik ziyareti yapılıp, dualar edildi.

Şehitler Anısına 251 Karanfil!

Gündem   A+a-

 İlçede Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, siyasiler, Muharip Gaziler Derneği, şehit yakınları ve vatandaşlar şehitliği ziyaret etti.
 
Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin gözetildiği ziyarette tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı kerim okunurken, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan asker, polis ve vatandaşlar için dua edildi.
Yapılan dualarına ardından protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfil bıraktılar.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyaretinde bulunduk. Aziz şehitlerimiz için okunan kuranı kerimin ardından tüm şehitlerimiz için dualar ettik. Aziz Şehitlerimizi şükranla anıyoruz. Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledik.
Ayrıca, 15 Temmuz darbe girişiminde ülkemiz için canlarını feda eden 251 şehidimize ithafen 251 karanfil dağıtımı gerçekleştirdik” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet