Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tayini Çıkan Müdürlere Anlamlı Plaket

İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışkanlıklarıyla dikkat çeken Şube Müdürlerden tayini çıkan Ali Haytaz ile Ahmet Yanmaz’a bazı STK’lar ve...

Tayini Çıkan Müdürlere Anlamlı Plaket

Gündem   A+a-

 İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışkanlıklarıyla dikkat çeken Şube Müdürlerden tayini çıkan Ali Haytaz ile Ahmet Yanmaz’a bazı STK’lar ve sendikaların katılımıyla plaket takdim edildi. İskenderun Eğitim Bir-Sen Temsilciliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene Özçelik-İş sendikası, İHH, Önder İmam Hatipliler Derneği, Cihannüma, İlim Yayma Cemiyeti, İskenderun Medeniyet Vakfı ve Memur-Sen gibi STK’ların katıldı.
İlim Yayma Cemiyeti İskenderun Şube ile Eğitim-Birsen İskenderun Temsilciliği Başkanı Hikmet Altunsöz, Özçelik İş Şube Başkanı Mehmet Güngör tarafından, Şube Müdürü olarak görev yaparken tayinleri çıkan Ali Haytaz ile Ahmet Yanmaz’a fedakârlıkları, çalışkanlıklarına istinaden teşekkür plaketi sunuldular. İskenderun’da görev yaptıkları sürece çalışkanlıklarıyla her kesimin takdirini, saygı ve sevgisini kazanan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürlerinden Ali Haytaz ile Ahmet Yanmaz’a yeni görev yerlerinde başarılar dilendi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş