Skip Navigation Links

Sakaryaspor Şampiyon

2010-2011 Futbol sezonu Hatay 1. Amatör küme play-off karşılaşmalarına devam edildi.

Spor   A+a-

 
 
2010-2011 Futbol sezonu Hatay 1. Amatör küme play-off karşılaşmalarına devam edildi. İsklenderun 5 Temmuz stadında yapılan karşılaşmalarda Reyhanlıspor'u 4 - 2 yenen Sakaryaspor topladığı 20 puanla şampiyon olup 2011 - 2012 futbol sezonunda Hatay Süper Amatör liginde mücedele etmeye hak kazandı.
Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Tatlıcıoğlu, Sezgin Çoban ile Ali Tez'in yönettiği karşılaşmalarda Sakaryaspor'a şampiyonluk getiren golleri Servet ( 2 ), Fatih ile Alican atarken Reyhanlıspor'un gollerini ise İhsan İle Ali Kaydetti. Sakaryaspor kulüp Başkanı Yıldırım Alpay centilmence geçen karşılaşma öncesinde orta hakem Ali Tatlıcıoğlu ve Reyhanlıspor futbolcularına çiçek ikram etti.
 
 
BAŞARI PANKARTIYLA ÇIKTILAR
İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan karşılaşmaya Sakaryaspor ile Reyhanlıspor futbolcuları bu sezon bölgesel amatör ligine çıkan İskenderun Asaşspor yönetimin gönderdiği "Süper Amatör ligine çıkan Sakaryaspor ile Reyhanlıspor'a başarılar dileriz." pankartıyla çıkmaları taraftarlardan büyük alkış aldı.
Bu arada Sakaryaspor ile Reyhanlıspor'un ardından Süper amatör ligine çıkacak 3. takım 18 Mayıs tarihinde oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet