Skip Navigation Links

Şampiyonluğa Oynarken Parasızlıkla Boğuşuyor

3.ligdeki kentimiz temsilcimiz İskenderunspor, grubunda önemli yerde olmasına rağmen parasızlıktan kırılma noktasına geldi..

Spor   A+a-

 
3.ligde kentimizi temsil eden İskenderun spor gurubunda önemli yerde olmasına rağmen parasızlıktan kırılma noktasına geldi..
Sezon öncesinden beri maddi sıkıntılarla boğuşan İskenderun spor sezon başından beri para olmamasına rağmen inanılması güç olan yerde mücadelesini sürdürüyor. Grubun birçok takımı ise birkaç trilyon harcayarak takımını korurken, İskenderunspor’da ise 500 milyarlık bir bütçe ile yola devam edilmeye çalışılıyor.
İskenderun da bulunan birçok kişinin takıma sahip çıkmamasından dolayı futbolcuların da alacaklarının ödenmemesinden dolayı ise iki gündür İskenderun spor antrenmanlara dahi çıkmıyor.
Grup lideri ile arasında 5 puan bulanan ve ikinci sıradaki Batman Petrolspor ile iki puanı bulunan İskenderun Spor Pazar günü ise gurubun ikincisi olan batman petrol ile oynayacak ve bu maçı kazanması durumunda ikinci olarak yoluna devam edecekti. Ancak paralarını alamayan futbolcular ise üç gündür antrenmanlara bile çıkmıyor. İskenderunspor için hayatı önemi taşıyan bu olay takımın kümü düşmesi ile karşı karşıya kalabilir. Kentin iş dünyası ve Belediye tarafından yapılacak olan desteklerin bir an öncesinden gelmemesi durumunda ise 10 yıl sonra tekrar profesyonel lige çıkan İskenderunspor tekrar tarihe gömülerek profesyonel defterini kapatacak.
Yönetim ise kara kara düşünüyor ve para arama derdine düşmüş ama bu konuyla ilgili kimsenin yapacağı bir şeyin olmadığı görülüyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet