Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İbrahim Gül Ankara Genel Merkez’de İstişare Toplantısına Katıldı

İbrahim Gül Ankara Genel Merkez’de İstişare Toplantısına Katıldı

İbrahim Gül Ankara Genel Merkez’de İstişare Toplantısına Katıldı

Belen   A+a-

 Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli ve Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’le beraber, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 233 belediye başkanı ile Ankara Genel Merkez’de gerçekleştirdiği, koronavirüsle mücadele, ekonomi, dış politika, terörle mücadele, MHP'nin meclis çalışmalarının yanı sıra, 13'üncü Olağan Büyük Kurultay çalışmalarının anlatıldığı, istişare toplantısına katıldı.
Toplantıyla ilgili görüşlerini ifade eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
“31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Belen için aldığımız hizmet bayrağını, en yukarlar taşıma adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli başkanlığında gerçekleştirdiğimiz istişare toplantımız çok verimli geçti. Bir yılı aşkın süredir Milliyetçi Hareket Partili belediyeler olarak yapılan hizmetlerimizi masaya yatırarak, bizlere canı gönülden destek veren kıymetli hemşerilerimize daha güzel ve kalıcı hizmetleri buluşturma adına istişarede bulunduk.
İnşallah toplantımız hayırlara vesile olacaktır.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar