Skip Navigation Links

Arsuz’da Örnek İşletme Joker Kafe Vip

Joker’siz Arsuz Olmaz! Her Akşam Canlı Müzik…

Arsuz’da Örnek İşletme Joker Kafe VipWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde Covid 19 salgını nedeniyle geç başlayan sezonda, genelgeye uygun olarak hizmete giren Joker Kafe Vip, müşterilerine canlı müzik eşliğinde muhteşem geceler yaşatıyor.
İlçenin en çok tercih edilen mekanlarından birisi olan Joker Kafe Vip, müşterilerini girişte ateş ölçümü ve dezenfektanla karşılıyor, sosyal mesafe kurallarına uygun hazırlanmış masalarında canlı müzik eşliğinde ağırlıyor.
Tecrübeli işletmeci Sedat Demirbilek, salgın döneminde müşterilerinin sağlığını düşünerek hareket ettiklerini belirterek, zor günleri müşterilerinin gösterdiği saygı ve anlayış çerçevesinde aşmaya çalıştıklarını söyledi.
Turizm hedefleri büyük olan Arsuz’da, kaymakamlık ve belediyenin hedef ve vizyonuna uygun olarak çalıştıklarına vurgu yapan Sedat Demirbilek, haftanın her günü Murat Aşkar ve Seren Sındık ve Abdo Düzgün’le canlı müziğin akşam 20.30 itibariyle başladığı gibi, açık alanda tüm sağlık tedbirlerinin alındığı bir ortamda çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekti.
Demirbilek, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Emniyet Müdürü Halil Karabacak ve tüm polis teşkilatına tüm işletmelere çalışmalarında yardımcı olarak destek verdikleri için teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da Örnek İşletme Joker Kafe Vip videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet