Skip Navigation Links

Yılmaz Bahadır Amaç Vefatının 1. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı

Yılmaz Bahadır Amaç Vefatının 1. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı

Yılmaz Bahadır Amaç Vefatının 1. Yıl Dönümünde Mezarı Başında AnıldıWeb
TV

Dörtyol   A+a-

Dörtyol İlçesinin sevilen ve sayılan Aile Hekimleri Dr. Gülsüm Amaç ve Dr. Bahadır Amaç'ın oğulları Yılmaz Bahadır Amaç 11 Temmuz 2020 Cumartesi günü Kuzuculu Asri Mezarlığındaki kabri başında anıldı.
Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında bilinç kaybı nedeniyle havuzda yaşamını yitiren 15 yaşındaki başarılı öğrenci Yılmaz Bahadır Amaç için sevenleri birinci seneyi devriyesinde Kuzuculu Asri Mezarlığındaki kabri başında bir araya geldi.
Saat 18:00'da gerçekleşen anma töreninde Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol, Erzin ve Payas Mezarlıklar Bölge sorumlusu Ahmet Benli ve Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek Kuran-ı Kerim okudu ve dualar edildi.
Anma törenin sonunda kısa ve duygulu bir konuşma yapan Dr. Bahadır Amaç çok zor bir süreç yaşadıklarını bu süreçte dostlarının desteği ile ayakta kalabildiklerini belirtti ve Allah'ın kimseye böyle bir acı yaşatmamasını diledi.
Covid-19 salgını nedeniyle herhangi bir duyuru yada çağrının yapılmadığı anma törenine merhum Yılmaz Bahadır Amaç'ın okul arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda seveni de katıldı. Sosyal mesafe ve maske kullanımına özel bir önem gösterilen anma törenin sonunda aileye başsağlığı ve sabır dileğinde bulunuldu.
Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol
 
Yılmaz Bahadır Amaç Vefatının 1. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet