Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tek Gerçek Yeni İskenderunspor

Şampiyon olan Yeni İskenderunspor bugün şehire döndü, saat 19.00 gibi şehrin girişinde büyük bir karşılamayla ayakta alkışlanan şampiyon takımın oyunc

Spor   A+a-

Şampiyon olan Yeni İskenderunspor bugün şehire döndü, saat 19.00 gibi şehrin girişinde büyük bir karşılamayla ayakta alkışlanan şampiyon takımın oyuncularında ve yönetimde büyük sevinç vardı.

Tekrar 3. Lige çıkmanın haklı gururunu yaşıyan İskenderun halkı takımını yalnız bırakmadı. Takımla beraber taraftarlarda konvoya katılarak yaklaşık 1:30 saat süren şehir turunda, İskenderun'da heryer Kırmızı - turuncuydu. Konvoy sonunda anıt alanına ulaşan Yeni İskenderunspor'u burada bekleyen vatandaşlarda alkışlayarak, anıt alanına girdiler.

Son günlerde yaşanan tatsız olaylardan sonra gelen bu Şampiyonluk İskenderun halkını sevindirdi. Anıt alanında futbolcuların ismi tek tek okunarak alkışlandı.Havai fişek eşliğinde devam eden kutlamada Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Hayat Milletvekili Aziz Yazar'da bu kutlamada yerini aldılar. Kısa bir konuşma yapan Yazar, sonuna kadar bu takımın destekcisi olacağını elinden geldiği sürece yardım edeceğini belirtirken, Yeni İskenderunspor'un ve İskenderun halkının daha iyi şampiyonluklara layık olduğunu, seneye 2. Lig'de görmeyi arzuladıklarını söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Civelekte yaptığı konuşmasında " Şampiyonluk güzel bir duygudur. Bu şampiyonlukta emeği geçen başta futbolcular olmak üzere, kulüp yönetimine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu mimarın baş yapıtı olarak görünen Kulüp Başkanı Sedat Uysal yaptığı konuşmada " Maalesef yalnız bırakıldık. Buna rağmen inatla ve hırsla mücadelemizi verdik. Hiçbir zaman parayı düşünmeyen ve yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden futbolcularımız en fazla alkışa ve övgüye değerdir.Zor şartlarda kısıtlı imkanlarla şampiyon olduk. Ben tek başıma birşey yapmadım. Futbolcuların büyük azmi ve yönetimin çabalarıyla, sizlerin desteklerinizle bugünlere geldik. Destekler artarsa biz bu takımı seneye 2. Lig'e ondan sonraki sene 1. Lige, ondan sonrasında süper lige çıkartarabiliriz, yeterki desteğiniz olsun İskenderun'da ki iş verenler,bu memleketten ekmek yiyen sanayiciler yeter ki desteklesin takımı." diyerek sözlerini umut dolu cümlelerle tamamladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş