Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Spor Beraberlikle Yetindi

Spor toto 3.lig 2.guruptaki temsilcimiz İskenderun spor kendi evinde Bursa temsilcisi Oyak Renault ile karşı karşıya geldi.

Spor   A+a-


 
 
Spor toto 3.lig 2.guruptaki temsilcimiz İskenderun spor kendi evinde Bursa temsilcisi Oyak Renault ile karşı karşıya geldi.
 
Maçın hakemliğini Ahmut Arık yaparken, Dördüncü hakemi ise Mardin bölgesinden Gazi Aydın oldu.
Maçın başlama düdüğü ile birlikte oyuna başlayan Bursa Temsilci Oyak, İskenderun kalesine orta sahadan gelmeye başladı. Aldığı deplasman galibiyeti ile tüm takımların yakın takibine alınan İskenderun spor rakibi Oyak karşısında da galibiyet için sahadaki tüm futbolcular tek vücut olarak sahada galibiyet aradılar.
Teknik sorumlu Can güvenin vermiş olduğu taktiği yerine getirmeye çalışan oyuncular ilk yarıda galibiyet almak için rakip kaleye geldiler. Özellikle Nuri’nin bir pozisyonunda top yandan auta çıkarken Mehmet Türk’e verilen pasa iyi vuran Türk topu filelerle buluşturamadı. ilk yarının iki takım açısından da ortada geçmesi tribünleri heyecanlandırmaya yetmedi.
Oyak sporlu Hüseyin civelek ilk yarının son dakikalarında kaleci ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda topa çok sert vurdu ancak son anda kaleci Savaş bu gole müsaade etmedi. Bu pozisyonun ardından ise İskenderun spordan Tanju ceza sahası dışından topa çok sert vurdu ve top direği dibinden dışarı çıktı ve ilk yarı başladığı gibi sona erdi.
 
İkinci yarıya ise İskenderun spor başladı. İlk yarıda istediği sonucu elde edemeyen İskenderun spor ikinci yarıda ise mutlak galibiyet için sahada mücadele etti. Gol yollarında rakip kaleye devalarca geldi ancak Bir türlü kaleciyi geçemedi Tanju’nun gol atma isteği bu haftada gerçekleşmezken ikinci yarıda oyuna giren futbolcularda sonucu değiştiremedi ve İskenderun spor kendi evinde rakibi Renault karşısında bir puana razı oldu. İskenderun spor Pazar günü ise Antalya da Kepez Belediye ile mücadele edecek
Maçın hemen ardından ise kısa bir maç değerlendirmesi yapan Can güven ise takım olarak iyi mücadele ettik ancak gol bulamadık geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetin ardından bu haftada galibiyeti bekliyorduk ama rakibimizin de iyi mücadele etmesi golü bulmazı engelledi. Ama maçlarda bu sonuçlar mutlaka var önümüzdeki maçlara bakacağız arkadaşlarımı kutluyorum açıklamasını yaptı
Maçı izlemeye ise İskenderun Belediye Başkana Vekili İlyas Güder denizciler belediye Başkanı Esabil Soydan,İskenderun spor kulüp Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyeleri de maçı heyecanla izlediler.
.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş