Skip Navigation Links

'Görevime Haksız Bir Şekilde Son Verildi'

Ramazan Hoca, Görevden Alınmayı Hak etmedim ve Haksız Bir Şekilde Görevime Son Verildi Teknik direktör Ramazan Silin de yönetimin aldığı kararı doğru

Spor   A+a-

Ramazan Hoca, Görevden Alınmayı Hak etmedim ve Haksız Bir Şekilde Görevime Son Verildi
Teknik direktör Ramazan Silin de yönetimin aldığı kararı doğru bulmadığını ve bunu hak etmediğini söyledi.
İyi bir ekibe sahip olduklarını, bu takımın yine şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ifade eden Silin, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Görevime son verilmesini hak etmedim. Çok şaşkınım ve üzüntülüyüm. Üst üste 15 hafta yenilmedik ve Türkiye'nin dikkatini çektik. O dönemlerde omuzlara alınıyordum ve düne kadar kahramandım, bir yenilgiyle görevime son verildi. Bir iki kötü sonuçla dünyanın hiçbir kulübünde lider takımın antrenörünün görevine son verilmez. Antrenörlük yaşantımda her zaman kulübün menfaatlerini korudum. Hiç böyle bir olay yaşamadım. Futbolda alınacak tüm sonuçlar normal karşılanmalı. 15 hafta üst üste kazandığımızda her şey güllük gülistanlıktı. Futbolcuları her defasında 'henüz şampiyon olmadık gevşemeyin' diye uyardım. Ben Adanalıyım. Hatay benim ikinci memleketim. İyi bir miras bıraktığıma inanıyorum. Ancak, yönetim kurulunun yöntemi yanlış. Görevde kalsaydım, bu takımı kesin şampiyon yapacaktım.''
Görevime Haksız Bir Şekilde Son Verildi
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor'da, yönetim kurulu kararıyla görevinden alınan teknik direktörü Ramazan Silin, ''Takımda kalıp şampiyonluğu yaşamak isterdik ama haksız bir şekilde görevime son verildi'' dedi.
Silin, Antakya Mado Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, takımda istediği zamanda tedavinin yapılmadığını, transferin gerçekleştirilmediğini, bunun da takımda zaman zaman kötü dönemlerin yaşanmasına yol açtığını kaydetti.
Takımı lider olarak bıraktığını vurgulayan Silin, ''Oyuncularla birliktelik haline geldiğimiz bir dönemde, yönetim kurulunun kararıyla görevimden ayrıldım. Takımda kalıp şampiyonluğu birlikte yaşamak isterdik ama haksız bir şekilde görevime son verildi. Hatayspor'un herkesten 10 kat daha fazla şampiyon olmasını istiyoruz. Profesyonel bir şekilde işimize başladık, şimdi de aynı şekilde bırakıyoruz'' diye konuştu.
Takımın şampiyon olmaması için bir sebep olmadığını, ekonomik sıkıntısının bulunmadığını belirten Silin, görev süresince kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet