Skip Navigation Links

İskenderun’da Kızılay İhtiyaç Sahibi Çocukları Sevindirdi

Türk Kızılay İskenderun şubesi gönüllü ekipleri, İskenderun’un Kaledibi köyünde ihtiyaç sahibi çocuklara 200 adet ayakkabı ve tişört dağıttı

İskenderun’da Kızılay İhtiyaç Sahibi Çocukları Sevindirdi

Gündem   A+a-

Türk Kızılay İskenderun şubesi gönüllü ekipleri, İskenderun’un Kaledibi köyünde ihtiyaç sahibi çocuklara 200 adet ayakkabı ve tişört dağıttı. Hediyelerini alan çocukların mutlulukları gözlerine yansıdı.
Türk Kızılay İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri, Kaledibi Mahallesi Muhtarı Bestami Demirci ve Kızılay gönüllerinin katıldığı hediye dağıtımında, Şube Başkanı Sivri memleketin en ücra köşelerine yardım götürdüklerini belirterek, “Türk Kızılayı olarak, çocuklarımıza ayakkabı ve tişört dağıtarak, biz nebze de olsun onları sevindirmek istedik. Çünkü dünyanın en masum duyguları çocuklarınkilerdir. Onlar sevinçlerinde de, mutluluklarında da, heyecanlarında da coşkulu, samimi, dürüst ve paylaşımcıdırlar.” dedi.
Kızılay şubesinde hazırlanan hediyeleri, arabalarının bagajlarına yerleştiren Sivri başkanlığındaki Kızılay gönüllüleri, Kaledibi Köyü’ndeki 200 çocuğa ulaştırdı. Araçlarıyla mahallelere giden Kızılay ekibinden torbaları alan çocuklar, kardeşlerini ve arkadaşlarına haber verdi. Koşarak görevlilerinin yanına gelen çocuklar hediyelerini aldı. Hediyeleri alan 4-14 yaş arası çocuklar, ekiplere teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet