Skip Navigation Links

Namık Arı Görevlerinden İstifa Etti

Namık ARI, İTSO Meclis Üyeliği ve Meclis Başkanvekilliği görevinden istifa etti

Gündem   A+a-

Namık ARI, İTSO Meclis Üyeliği ve Meclis Başkanvekilliği görevinden istifa etti

Namık Arı Görevlerinden İstifa Etti

İTSO Meclis Üyesi ve Meclis Başkan vekili Namık ARI, milletvekili aday adaylığı dolayısıyla İTSO’daki görevinden istifa etti. Bu konuyla ilgili olarak;

Mehmet BİNBAY : ‘’ Namık Arı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında 4 dönemdir görev almaktadır. Ayrıca Odalar Birliğinin delegasyonunda bulunmuştur. İTSO’da Meclis Başkan vekilliği yapıyordu, umarız ki bu vekilliğine parlamentoda devam eder. İTSO olarak bütün partilere eşit mesafedeyiz. Oda olarak siyasi bir görüşü destekleyebilme gibi bir şansımız yok. Kendisine çıktığı bu zorlu yolda başarılar diliyoruz. ‘’ dedi.

Namık ARI : ‘’ İTSO’da çeşitli görevler almak bana birçok şey öğretti. Burada edindiğim tecrübeler sayesinde bölgemizin ve ülkemizin sorunlarına hakim oldum. Bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerinde bulunabilecek bir alt yapım olduğunu düşünüyorum. İhtiyacımız olan bir takım yatırımlar için büyük paralar harcamaya gerek görmüyorum. Mesela İskenderun Güvercini ile ilgili projeyle ilgili olarak AB fonlarından yararlanılabilir. Bunun gibi birçok konuda AB projeleri üretmek ve geliştirmek çok faydalı olacaktır. ‘’ dedi.
Ardından, Mehmet Binbay, Namık ARI’ya bugune kadarki çalışmalarından dolayı bir plaket verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet