Skip Navigation Links

Asaşspor' Da Yüzler Gülüyor

Final niteliği taşıyan karşılaşmada Karayılan Belediyespor'u 1-0 yendiler

Spor   A+a-

Final niteliği taşıyan karşılaşmada Karayılan Belediyespor’u 1-0 yendiler
Asaşspor' Da Yüzler Gülüyor
2010-2011 Futbol sezonu Hatay Süper Amatör Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Haftanın en önemli karşılaşmasında İskenderun Asaşspor, güçlü rakibi Karayılan Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.
Karayılan Belediye spor tesislerinde yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Sedat Sert, Asker Açıkgöz ile Mahmut Gülle’nin yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında Karayılan Belediyespor ile İskenderun Asaşspor’un ileri uç adamlarının geliştirdikleri ataklarda gol çıkmadı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında uzun süre gol sesi gelmedi Müsabakanın 81. dakikasında İskenderun Asaşspor’un kazandığı penaltı atışında Rıfat Jop, meşin yuvarlağı Karayılan Belediyespor filelerine gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İskenderun Asaşspor, güçlü rakibi Karayılan Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde üç puanın sahibi oldu.
Alınan bu sonucun ardından 10 karşılaşmada 8 galibiyet 2 de yenilgi yüzü gören İskenderun Asaşspor, topladığı 24 puanla grubunda liderliğini sürdürüyor.
YÖNETİM KUTLADI
Haftanın en önemli karşılaşmasında Karayılan Belediyespor’u deplasmanda 1-0 yenen İskenderun Asaşspor’da Kulüp Başkanı Zeki Göçmen ile 2. Başkan Suat Atasever, elde ettikleri başarıdan dolayı teknik direktör Halit Ersoy olmak üzere tüm futbolcuları tek tek tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.
ERSOY’UN BAŞARISI
Hatay Bölgesinin deneyimli teknik direktörlerinden Halit Ersoy’un başarısı konuşuluyor. Son haftalarda arda ardına aldığı başarımı sonuçlarla liderlik koltuğuna demir atan İskenderun Asaşspor camiasında yüzler gülerken, diğer bir taraftan da genç yaşta teknik direktörlüğe soyunan ve Halit Ersoy’un bu başarısı spor kamuoyu tarafından taktirle karşılanıyor. Halit Ersoy ile birlikte Asaşspor’u bölgesel liglerde görmek isteyen spor kamuoyu, kulüp Başkanı Zeki Göçmen ile 2. Başkan Suat Atasever’in de büyük desteğini unutmamamız gerekir dediler.
16 YILDIR ASAŞSPOR’UN BAŞARISI İÇİN UĞRAŞIYOR
İskenderun Asaşspor’un genç takımında yetişen ve kısa bir süre diğer takımlarda oynamasının ardından tekrar yuvaya dönen Ali Özdemir, yaşının bir hayli ilerlemesine rağmen ortaya koyduğu futbol izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. İskenderun Asaşspor’da takım kaptanlığı da yapan Ali Özdemir, takımının bir an evvel Deplasmanlı Bölgesel Ligi’ne çıkması için harıl harıl çalışmaya devam ediyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet