Skip Navigation Links

'Profesyonel Turist Rehberleri Belen'de'

Hataylı profesyonel turist rehberler ve TURSAB BYK Hatay Sekreteri İbrahim Yavuz, Belendeki tarihi yapıları gün yüzüne çıkarmak amacıyla...

 'Profesyonel Turist Rehberleri Belen'de'

Gündem   A+a-

Hataylı profesyonel turist rehberler ve TURSAB BYK Hatay Sekreteri İbrahim Yavuz, Belendeki tarihi yapıları gün yüzüne çıkarmak amacıyla yaptığı çalışmalar nedeniyle, Belediye Başkanı İbrahim Gül’le başkanlık makamında bir araya geldi.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan turist rehberleri, Belediye Başkanı İbrahim Gül’den ilçede bulunan tarihi yapıları gün yüzüne çıkarılması ve Belediye olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi almalarının ardından, Belen'i Kültür ve Gastronomi Turizmi rotalarına eklemek üzere, yapılacak çalışmalar üzerine istişarede bulundu.
İlçenin tanıtımına destek olma amacıyla yapılacak tüm faaliyetlerde olabileceklerini dile getiren tur rehberleri, Belen Hatay’da tarihi yapılar bakımından çok önemli bir konumda olabilecek kapasitede, yapılacak tanıtımlarla bunu başarabiliriz ifadelerini kullandılar.
Makamdaki görüşmenin ardından ilçede bulunan tarihi yapıları, sosyal tesisleri, restoranları, çay bahçelerini ve yöresel ürünlerin satışı ile ilgili incelemede bulunan heyet, ileriki zamanlarda tekrar bir araya gelme konusunda sözleşerek, ilçeden ayrıldı.
Ziyaret programına; TURSAB BYK Hatay Sekreteri İbrahim Yavuz, turist rehberleri Uygar Mutlu, Bilge Gülben Gülgeç, Irmak Deşer, Aycan Kuzu, Kasım Yurttaş, Orhan Baklacı, Fuat Gül, Ufuk Giriş, Can Bilgin, Seher Harbeli, Deniz Bucak, Onur Yüce katıldı.
belen(1).JPG" alt="" />
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet