Skip Navigation Links

İyi Parti Dörtyol İlçe Kongresi Tek Adayla Yapıldı

İyi Parti Dörtyol İlçe 2. Olağan Kongresi geçtiğimiz Pazar günü partililerin yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleşti.

 İyi Parti Dörtyol İlçe Kongresi Tek Adayla Yapıldı

Gündem   A+a-

 İyi Parti Dörtyol İlçe Kongresi Tek Adayla Yapıldı
Gürcan Eker İle Yola Devam
İyi Parti Dörtyol İlçe 2. Olağan Kongresi geçtiğimiz Pazar günü partililerin yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleşti.
Heyecanla beklenen İYİ Parti 2. Olağan Kongresinde tek aday olarak tek liste ile seçime katılan mevcut başkan Gürcan Eker seçimi kazanarak İYİ Partinin yeni dönemde başkalık görevini yürütecek.
İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin'in divan başkanlığını yürüttüğü kongrede İlyas Uygur, Sitare Medetoğlu, Şemsettin Arık ve Ahmet Cerrahoğlu ise divan üyeliklerini yaptı.
Kongreye korona virüs tedbirleri nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında partinin kayıtlı üyeleri tarafından seçilen delegeler ve İyi Parti İlçe Başkanlarının dışında Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek ve CHP Erzin İlçe Başkanı Yalçın Elmasoğlu davetli olarak katıldı. Çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu ise çiçek göndererek kongreyi tebrik etti. Katılımcılar maskelerini takarak girişteki dezenfektan ile ellerini temizleyerek salonu girdiler.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda faaliyet raporu ve mali rapor okunarak onaylandı.
Seçim öncesinde konuşma yapan İYİ Parti Dörtyol İlçe Başkan Adayı Gürcan Eker görevi teslim aldığı günden bu yana yürüttükleri faaliyetleri anlatı ve bir seçim atlattıklarını belirtti.
Gürcan Eker ittifak olarak girdikleri seçimde büyük başarı elde etmelerinin ötesinde vatandaşlarla bire bir diyalog içerisinde olduklarını bir çok gönül keşfettiklerini dile getirdi.
Gürcan Eker yönetim olarak Kadın Kolları ve Gençlik Kollarını oluşturmakla kalmayıp sanata ve tanıtıma önem verdiklerini belirtti.
Kendisine verdikleri destekten dolayı tüm partililere ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade eden başkan Gürcan Eker Sanat Kolları tarafımdan yapılan tabloları da katılımcıların beğenisine sundu.
Dörtyol İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından İYİ Parti İl Başkanı Şefik Çirkin ve İYİ Parti Dörtyol İlçe Başkanı Gürcan Eker adına yapılmış olan tablolar hediye edildi.
İyi Parti Dörtyol İlçe 2. Olağan Kongresinde söz alan İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ise mevcut başkan Gürcan Eker dönemimde İYİ Partinin Dörtyol'da güçlenerek büyüdüğünü ve 400 olan üye kaydının 1200 lere çıktığını belirterek seç,m döneminde Belediye Başkan Adayı Metehan Duduoğlu ile birlikte Belediye meclis üyelerinin büyük desteği ile büyük çalışmalar yapıldığını ve diğer ilçelerin Dörtyol'u örnek alarak daha büyük başarılar göstermesi gerektiğini ifade etti.
Şefik Çirkin İYİ Partinin çok zor şartlar altında Türkiye'nin en karanlık günlerinde bir avuç insan tarafından kurulduğunu ve bir avuç insanın neler yapabileceğini herkesin görmesi gerektiğini ifade etti.
Şefik Çirkin tüm katılımcılara teşekkür ederek aday oların listelerini vermelerini istedi.
Tek Liste ile Gürcan Eker'in katıldığı Kongre sükunet içerisinde gerçekleşti.
Büyük sevinç yaşayan Başkan Gürcan Eker taraftarları Başkan Gürcan Eker ve yönetimini tebrik ettiler.
İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Başkan Gürcan Eker
Yönetim Kurulu Üyeleri; İlkay Açıcı, Mehmet Adıkutlu, Dilek Biçer, Osman Can, Sinan Can, İsmail Dalkıran, Havvanur Demir, Gürcan Eker, Özer Erduran, Dilek Evin, Süreyya Genç, Bestami Gören, Oğuz Gürkan Işık, Gürhan Karaca, Ali Yusuf Kendir, Gökhan Korkmaz, Fatma Korkmaz, Süleyman Kurt, Şahin Ocak, Veli Öner, Nihat Özkayhan, Dilek Özkayhan, Yasin Sayıl, Ahmet Soydaş, Tunay Şentürk, Feride Şentürk, Saadettin Talay, Ercan Tuncel, Hasan Tural, Gözde Adıkutlu Yazgan, Muzaffer Yılmaz, Resul Yüksel,
İYİ PARTİ İL DELEGE LİSTESİ
Harun Abacı, İlkay Açıcı, Feride Açıcı, Mehmet Adıkutlu, Veysel Altınbaş, Ekrem Analık, Ahmet Anıl, Emre Arık, Namık Kemal Arıkan, Ferdi Arlı, Özdeyiş Arslanbaş, Ahmet Avan, Bünyamin Ayvaz, Rumeysa Biçer, Arif Bilgin, İsmail Bozkurt, Zübeyde Can, Osman Can, Cemile Can, Erkan Can, Mevsim Can, Sinan Can, Celalettin Cebeci, T. Mustafa Çelebi, İsmail Dalkıran, Zeki Dere, Metehan Duduoğlu, Gürcan Eker, Arif Eker, Gülay Eker, Aysun Eker, Mahmut Eraldemir, Ahu Avşar Erduran, Özer Erduran, Süreyya Genç, Yasin Gören, Hasan Gören, Hüseyin Görgen, Süleyman Gülbahar, Fatih Gülen, Ümit Ali Günal, Oğuz Gürkan Işık, Güzin Işık, Nelifer Kamer, Seyfullah Kanar, Yusuf Karapür, Halil Kazan, Z. Önder Kendir, Ali Yusuf Kendir, Rifat Kendir, Mehmet Kirazoğlu, Gökhan Korkmaz, Fatma Korkmaz, Süleyman Kurt, M. Orhan Okatan, Halil Olğun, Veli Öner, Niyazi Özel, Dilek Özkayhan, Nihat Özkayhan, Erkan Palta, Sultan Palta, Mustafa Palta, Seyyit M. Ali Peköz, Sadık Say, Yasin Sayıl, Ahmet Soydaş, Ferid Soylu, Tunay Şentürk, Musa Şentürk, Feride Şentürk, Arzu Şimşek, Meral Şimşek, Duygu Şimşek, Mahmut Tekin, Mustafa Tel, Celal Tokyay, Ercan Tuncel, Hasan Tural, Süleyman Tural, Ayşegül Tural, Mevlüt Türkan, İlyas Uygur, Hüseyin Üz, Muzaffer Yılmaz, Resul Yüksel.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet