Skip Navigation Links

İdçspor 2. Etap Çalışmalarına Devam Ediyor

Gül, 'Yeni transfer edilen futbolcuların isimlerini sözleşme imzaladıktan sonra açıklayacağız'

Spor   A+a-

Gül, “Yeni transfer edilen futbolcuların isimlerini sözleşme imzaladıktan sonra açıklayacağız”
İDÇSPOR 2. ETAP KAMP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Spor Toto 2. lig Beyaz grubunda zirve hesapları yapan ekipler arasında yer alan Güney Temsilcisi İskenderun Demirçelikspor’da 2. etap kamp çalışmaları İsdemir tesislerinde devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere ikinci yarıya teknik direktör Besim Durmuş nezaretinde hazırlanan İskenderun Demirçelikspor’da tüm futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti.
Antalya Kemer’de yapılan 1 haftalık kampın ardından kinci yarıya İsdemir tesislerinde devam edeceklerini belirten İskenderun Demirçelikspor teknik direktörü Besim Durmuş, “Devre arasından yararlanarak Antalya Kemer’de yaptığımız kamp çalışmaları futbolcular açısından yararlı geçmiştir. Lig başlayana kadar çalışmalarımızı kendi tesislerimiz olan İsdemir tesislerinde sürdüreceğiz. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere yapacağımız çift idmanla ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmayı hedeflemekteyiz” dedi.
İskenderun Demirçelikspor kulüp Başkanı Cengiz Gül, yapılan transferlerle ilgili olarak, “Lig uzun bir maratondur. Transfer komitemizin isteği doğrultusunda bazı mevkilerimizi daha da güçlendirmek amacıyla şu ana kadar 3 futbolcuyla prensipte anlaştık. Önümüzdeki günlerde yapacağımız sözleşmenin ardından isimlerini kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet