Skip Navigation Links

Yeni yıl hediyesi böyle verilir

Mühendis ve mimarların birlik ve beraberlik içinde olduklarını ortaya koyan gece, mutlu olduğu kadar duygulu anlara da sahne oldu. Meslekte 25 yılını

Gündem   A+a-

Mühendis ve mimarların birlik ve beraberlik içinde olduklarını ortaya koyan gece, mutlu olduğu kadar duygulu anlara da sahne oldu. Meslekte 25 yılını aşan mühendislere plaket ve rozetleri törenle takıldı.

Yeni yıl hediyesi böyle verilir
TMMOB Türk Mimar ve Mühendisler Odaları Birliği, yeni yıl öncesi bir araya gelerek gururu ve birlikte olmanın mutluluğunu paylaştılar.
İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası ve Harita Mühendisleri Odası üyesi mühendis ve mimarların bir araya geldikleri gece Beyaz Saray Restoran’da yapıldı.
Meslekte 25 yılı aşan mühendislere plaketlerinin verildiği anlarda salonda duygu yoğunluğu zirve yaptı.
Misafirleri selamlamak üzere sahneye çıkan beş oda başkanı İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Bülent Seküçoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Culha, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Karan, Mimarlar Odası Başkanı Necati Sert ve Harita Mühendisleri Odası Başkanı Mithat Barutçu, bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, tüm misafirlere “Hoş geldiniz” dediler.
Gecede 25 yıllarını aşan mühendislerin plaket ve rozetle hatırlanmaları duygu yoğunluğuna neden oldu.
İnşaat Mühendisleri arasında en büyük heyecanı yaşayan ise Başkan Bülent Seküçoğlu oldu. Meslekte 25 yılını aşan Başkan Bülent Seküçoğlu’na plaket ve rozetini eşi Pınar Seküçoğlu takınca, Başkan Bülent Seküçoğlu’nun mutluluğu ve heyecanı ikiye katlandı.
İnşaat Mühendisleri’nden 25 yılını aşanlar ve meslekteki yılları şöyle; Bülent Seküçoğlu 25, Celal Özer 40, Kamil Olgun 50, Tevfik Faiz Sayek 40, Yusuf Türk 40 ve Emin Havlioğlu 40 yıl.
 

Elektrik Mühendisleri’nden meslekte 25 yılı aşanlar ve yılları şöyle; Bülent Bozdoğan 26, Nusret Barlas 27, Kemal Gönen 26, Mahmut Satmaz 35, Birsel Aktaş 33, Doğan Günay 32 ve Mevlüt Bulgur 31 yıl.
Makine Mühendisleri’nden 25 yılı aşanlar ve yılları şöyle; Kemal Şen 25 ve Gürcan Kelahmet 25 yıl.
 

 

Sıcak sohbetlerin yapıldığı, müzik eşliğinde güzel bir gece geçiren mühendis ve mimarlar, Gamze’nin okuduğu hareketli şarkılarla coştular. Mimar Bayazıt Akgün, Gamze’nin şarkısıyla coşunca sahneye fırladı. Sahnede Gamze’ye oyunuyla eşlik eden Mimar Beyazıt Akgün’ün heyecanı, elektriklerin kesilmesiyle son buldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet