Skip Navigation Links

ASAŞSPOR'DA FUTBOL OKULU

2010-2011 Sezonunda Hatay Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan İskenderun'un Mavi Beyazlı ekibi Asaşspor 7-15 yaş grupları arasında futbol okulu

Spor   A+a-


2010-2011 Sezonunda Hatay Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan İskenderun'un Mavi Beyazlı ekibi Asaşspor 7-15 yaş grupları arasında futbol okulu kurdu.
İskenderun'dan 30'a yakın dış ülkeye yaptığı filitre ihracatıyla ülkemizin saygın sanayi kuruluşları arasında bulunan Asaş Filitre Sanayi, aynı zamanda da gençleri kötü alışkanlıktan kurtarıp Türk sporuna kazandırmak için girişimlerini sürdürüyor. Önümüzdeki futbol sezonunda Hatay Süper Amatör liginde mücadele edecek olan ve 100'e yakın sporcusu bulunan Asaşspor'u bünyesinde barındıran Asaş Filitre Sanayi, son olarak 7-15 yaş grupları arasında futbol okulu kurdu. Antrenörlüğünü Halit Ersoy'un yaptığı Asaşspor futbol okuluna, hafta içerisinde 75 kişi müracaatta bulundu. Antrenmanlarını İskenderun Belediyesi'ne ait spor kompleksinde yapan geleceğin yıldız futbolcularını aileleri de yalnız bırakmıyor.
Asaşspor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, yanı açılan futbol okulu ile ilgili olarak şunları söyledi. "Asaş Filitre Sanayi kuruluşu olarak yaklaşık 8 yıldan bu yana Asaşspor'u bünyemizde barındırmaktayız. Yönetim kurulumuzu aldığı karar doğrultusunda gençlerimizi kötü alışkanlıktan kurtarıp Türk sporuna kazandırmak için futbol okulu kurduk. 1 Hafta içerisinde 7-15 yaş arasında 75 minik evladımızı okulumuza kayıt yaparak antrenmanlara başlattık. Haftanın belirli günlerinden antrenman yapacak olan sporcularımız gelecek yıllarda Asaşspor'un formasını giyecekler" dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet