Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sakarya Mahallesi'ne Kapalı Spor Salonu

İskenderun Belediyesi tarafından yaptırılan Sakarya Mahallesi'ndeki Kapalı Spor salonun tamamlanıp Liseler arası yapılan basketbol karşılaşmalarına aç

Spor   A+a-

İskenderun Belediyesi tarafından yaptırılan Sakarya Mahallesi’ndeki Kapalı Spor salonun tamamlanıp Liseler arası yapılan basketbol karşılaşmalarına açıldı.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in katıldığı sportif etkinliğe, Belediye Meclis öğrenciler, İskenderun genelindeki bazı mahalle muhtarları, antrenörler, Mahalle Muhtarları ve diğer konuklar katıldılar.

Saha içerisinde ısınma hareketleri yapan bayan basketbol takımı oyuncularına başarılar dileyen Başkan Civelek “ Böyle bir spor tesisini canımız çocuklarımıza kazandırmış olmanın kıvancı, mutluluğu ve bahtiyarlığı içerisindeyim. Gençlik geleceğimizdir, gençlik bir ayrıcalıktır, enerji deposudur, sağlıktır ve gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmesini önleyen, onlara hayatta başarının sırrını öğreten en önemli unsurdur” diye konuştu.
Konuşmalarının ardından atış yapmak üzere potaya yaklaşan Başkan Civelek basket atışı yaparken, Hayattaki zorluğunuz ne olursa olsun azim eden mutlaka başarıya rahat ulaşır” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar