Skip Navigation Links

Valiliklere Genelge Gönderildi! Maske Takmama Cezası Belli Oldu!

Virüsün yayılmasının önüne geçebilmek için bir çok ilde maske takma zorunluluğu getirildi. İşte O İller

Valiliklere Genelge Gönderildi! Maske Takmama Cezası Belli Oldu!

Gündem   A+a-

İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği talimat doğrultusunda, maske takma zorunluluğuna uymayanlara yarından itibaren 900 lira ceza kesilecek.
 
Koronavirüs tedbirlerinde maske kullanımı zorunluluğuna ilişkin birçok ile genelge gönderildi. 18 Haziran'da talimat gönderen Bakanlık, 22 Haziran Pazartesi gününe kadar bu kuralı ihlal edenlerin uyarılıp bilgilendirilmesini, o tarihten itibaren de 900 lira idari para cezası uygulanmasını istemişti.
 
MASKESİZ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLAN İLLER
 
Adıyaman, Ankara, İstanbul, Bursa, Afyonkarahisar, Amasya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bolu, Burdur, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Rize, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Tunceli, Uşak, Yalova, Zonguldak, Bitlis'te maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.
 
HATAY' DA HENÜZ YASAK YOK !
Şuan için maske takma zorunluluğu getirilmeyen illerden olan Hatay'da virüs vakalarının artışına göre maske takma zorunluluğu getirilebileceği öğrenildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet