Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hayallerin Mutlu ve Sıcak Yaşam Alanlarına Dönüşsün…

İçmimar Çağrı Aytaş: Hayallerin Mutlu ve Sıcak Yaşam Alanlarına Dönüşsün…

Hayallerin Mutlu ve Sıcak Yaşam Alanlarına Dönüşsün…Web
TV

Arsuz   A+a-

 İçmimarlık, insanların hayat tarzlarına, zevklerine, beklentilerine göre yaşam alanlarında hayallerini bütünleyen, düzenleyen bir meslek dalı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Çağrı Aytaş İçmimarlık, 2012 yılından bu yana bölgede ve Türkiye’nin çeşitli merkezlerindeki en seçkin projelerin iç ve dış tasarımlarını yaparak kurumsal kimliğine kavuşmuş, tercih edilen bir firma olarak sektöründe önemli bir yere oturdu.
İçmimar Çağrı Aytaş, Arsuz Karaağaç Konarlı Mahallesi 20 Metrelik yol üzerinde Botanik Villaları’ndaki yeni ofisinde bölgenin en prestijli projelerini tasarlamaya devam ediyor.
Yeni ofisinin kapılarını 8. Gün Haber Web Tv’ye açan İçmimar Çağrı Aytaş, “Hayallerini gerçekleştirdiğin kadar başarılı, ideallerine koştuğun kadar mutlusun.” Diyerek düşüncelerini özetliyor ve “Beklentiler, hayaller sınırsız olunca, bütün bu hayal ve beklentileri bütünleyen, hayata geçiren İçmimarlar’a önemli görevler düşüyor.
Her projeyi kendi özgün coğrafyası, doğası, sahibinin hayal ve taleplerine göre tasarlamak ve hepsini birbirinden farklı, özgün hale dönüştürmek çok keyifli bir iş.
Yaşam alanlarını tasarlarken, kendimiz yaşıyor gibi, çocuklarımızla mutlu aile tablosuna, iç ve dış mekanlara can vermek bir İçmimar’ın gurur kaynağı olurken, tüm düzenlemeler, tasarım bittikten sonra yaşamın başladığı günlerde insanların yüzlerindeki mutluluk ve huzuru görmek de, bizler için bir o kadar mutluluk verici oluyor. “ şeklinde vizyonunu ortaya koyuyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hayallerin Mutlu ve Sıcak Yaşam Alanlarına Dönüşsün… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar