Skip Navigation Links

''Üst sıralarda kalmak istiyoruz'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, devre arasına kadar ligin üst sıralarında kalmak

Spor   A+a-

''Üst sıralarda kalmak istiyoruz"
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, devre arasına kadar ligin üst sıralarında kalmak istediklerini belirtti.

Durmuş, geçen hafta kazandıkları Adıyamanspor maçının, önceki hafta Körfezspor deplasmanında kaybedilen 3 puanın telafisi açısından önemli olduğunu kaydetti.

İç sahadaki istikrarlarını deplasman da sürdürmek istediklerini belirten Durmuş, şunları söyledi:
"Önümüzde Çankırı deplasmanı var. Bugüne kadar deplasmanda yaşadığımız şansızlıkları bu maçta kırmak istiyoruz. Yenemiyorsak bile yenilmememiz lazım. Hedeflediğimiz noktaya emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız. Devre arasına kadar ligin üst sıralarında kalmak istiyoruz."

Futbolculara cumartesi akşamına kadar izin verdiklerini, Çankırı Belediyespor maçı hazırlıklarına ise pazar günü başlayacaklarını bildiren Durmuş, sakatlığı süren Mustafa Cevahir'in menüsküs ameliyatı geçirdiğini ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağını ifade etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet