Skip Navigation Links

Belen Belediyesi Tekvando Takımı Hatay şampiyonu

Belen Belediyesi Tekvando Takımı, katıldığı bütün müsabakalarda elde ettiği birinciliklerle göğsümüzü kabartmayı sürdürüyor.

Spor   A+a-

Belen Belediyesi Tekvando Takımı, katıldığı bütün müsabakalarda elde ettiği birinciliklerle göğsümüzü kabartmayı sürdürüyor. Belen Belediyesi Tekvando Kulübü bünyesindeki sporcular, son bir aylık süreçte katıldığı iki müsabakadaki tüm kategorilerde birincilik elde ederek, yine gururumuz oldu. Belen Koca Yusuf Restoran’da basın toplantısı düzenleyen Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, her zaman sporun ve sporcunun dostu olduklarını vurguladı. Basın toplantısında Belen Belediyesi Tekvando Takımı Antrenörü Mehmet Korhan ve Belen Belediyespor Başkanı Metin Yücelen’de hazır bulundu.


İlk olarak söz alan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, minikler, yıldızlar ve gençler başta olmak üzere çeşitli kategorilerde mücadele veren tekvandocuları elde ettikleri başarılarından ötürü kutladı. Bundan sonraki süreçte de tekvando takımına her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizen Yılmazlar, “Belen Belediyesi Tekvando Takımı geçtiğimiz hafta sonu Payas Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Yıldızlar Bay-Bayan Hatay Tekvando İl Şampiyonası’na erkeklerde 6, bayanlarda 8 sporcu olmak üzere toplam 14 sporcuyla katılmıştır. Erkeklerde 6 sporcunun altısı da birinci olurken, bayanlarda 8 sporcunun 7’si birinci, biri de ikinci olmuştur. Turnuvada 14 sporcunun 13’ü birinci olurken, biri de ikinci olarak takım halinde bayanlarda ve erkeklerde Belen Belediyesi Tekvando Takımı Hatay şampiyonu olmuştur. Kulüpler sıralamasında Belen Belediyesi 13 birincilik ile birinci, Antakya 5 birincilik ile ikinci, Dörtyol ise 1 birincilikle üçüncü olmuştur. Birinci olan sporcularımız 27 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda ilimizi temsil edeceklerdir. Bu başarıda emeği geçen başta Belen Belediyespor Tekvando Antrenörü Mehmet Korhan ve tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Belen Belediyespor Tekvando Antrenörü Mehmet Korhan, Nevşehir’deki müsabakada Tekvando Milli Takımı Antrenörü olarak görev yapacak.
Ardından söz alan Belen Belediyesi Tekvando Takımı Antrenörü Mehmet Korhan da, 19/20 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’in İslahiye ilçesinde düzenlenen minikler, yıldızlar ve gençler İslahiye Kaymakamlık Kupası Tekvando Şampiyonası’na 10 ilden toplam 31 kulüp 500 sporcu ile iştirak ettiklerine dikkat çekerek, ”Belen Belediyesi Tekvando Takımı olarak bizlerde söz konusu müsabakaya 30 sporcu ile katılmış ve minikler, yıldızlar ve gençlerde 7 altın, 7 gümüş ve 4 bronz madalya ile toplam 18 madalya kazanarak, 3 kategoride de takım halinde Belen Belediyespor Tekvando Kulübü birinci olmuştur” ifadesinde bulundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet