Skip Navigation Links

Beyköy’ün Sorunlarını Çözüme Kavuşturan Muhtar Orhan Özkan

Hatay’ın Arsuz ilçesi Beyköy Mahalle Muhtarı Orhan Özkan, mahallesinin yıllardır çözülemeyen sorunlarını birbir çözüme kavuşturuyor.

Beyköy’ün Sorunlarını Çözüme Kavuşturan Muhtar Orhan ÖzkanWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Beyköy Mahalle Muhtarı Orhan Özkan, mahallesinin yıllardır çözülemeyen sorunlarını birbir çözüme kavuşturuyor.
Hatay Valiliği, Arsuz Kaymakamlığı, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi ve tüm kurum ve kuruluşlarla kurduğu gönül köprüsüyle mahallesinin tüm sorunlarına çözüm üretmeyi başaran Orhan Özkan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ile siyaset birikimini kullanarak halkının beklenti ve taleplerine en üst düzeyde yanıt vermeye çalışıyor.
Yıllardır Beyköy’ün dağlık kesimlerine çıkan yolun yapılamaması nedeniyle bereketli topraklara, meyve bahçelerine ulaşım oldukça zordu.
Çiftçilerin zorlukları aşması, bereketli topraklarına, meyve bahçelerine rahat ulaşması için Hatay Büyükşehir Belediyesi nezdinde girişimde bulunan Beyköy Mahalle Muhtarı Orhan Özkan, bir traktörün dahi güçlükle geçebildiği yolu hem genişletilmesini sağladı hem de uzun dorseli tırların dahi ağır kış şartlarında rahatlıkla çıkabileceği yola kavuşturdu.
Arsuz Belediyesi’nden de istinat duvarı talebine olumlu yanıt alan Orhan Özkan, istinat duvarı ve ara sokakların sorunlarının çözümü konusunda hassasiyet gösteren Arsuz Belediyesi’ne de teşekkür ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve daire başkanlarına, Arsuz Belediye Başkanı dr. Asaf Güven ve birim müdürlerine teşekkür eden Orhan Özkan, Beyköy Mahallesi’ni güzel bir geleceğe kavuşturmak için verdiği mücadeleye destek veren mahalle halkına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beyköy’ün Sorunlarını Çözüme Kavuşturan Muhtar Orhan Özkan videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet