Skip Navigation Links

Kızıl Körfez Taraftarları Haydi Maça

Ümit Aktan Kızıl Körfez Taraftar Grubunun Atkısını Omuzuna Taktı.

Spor   A+a-

Ümit Aktan Kızıl Körfez Taraftar Grubunun Atkısını Omuzuna Taktı.
 
'' KIZIL KÖRFEZ TARAFTARLARI HAYDİ MAÇA ''
 
 
Spor Toto 2.Liginde mücadele eden Güney Temsilcisi İskenderun Demir Çelik Spor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, spor yorumcusu Ümit Aktan' ın TRT 3 de yayınlanan '' Ümit Aktan ile Haydi Maça '' programına katılarak, futbolcuların imzaladığı forma ile Kızıl Körfez taraftarlar grubunun atkısını hediye etti.
 
 
Kızıl Körfez taraftar grubunun atkısını boynuna takan ve Tv ekranında sallayan spor yorumcusu Ümit Aktan yeni sezon öncesinde Hatay' lı futbol sevenlere seslenerek '' Kızıl Körfez Taraftarlarını haydi maça. Sizlerin desteği ile İskenderun Demir Çelik Spor' u Bank Asya 1. Liginde görmek istiyoruz. '' dedi.
 
TRT 3 ' de yayınlanan Ümit Aktan ile Haydi Maça programına katılan İskenderun Demir Çelik Spor Kulüp Başkanı Cengiz Gül,
 
'' TÜM TAKIMLARIMIZA SAYGI DUYMAK LAZIM ''
 
Spor Toto 2. Liginde zirve hesapları yapan takımlardan İskenderun Demir Çelik Spor' da Kulüp Başkanı Cengiz Gül , TRT 3 de Ümit Aktan ile Haydi Maça programına katılarak yeni sezon öncesinde kendisine sorulan soruları cevaplayarak '' Tüm takımlarımıza saygı duymak lazım '' dedi.
 
 
Yeni Sezon öncesi güçlü bir kadro kurduklarını ve Bank Asya 1. ligine çıkmayı hedeflediklerini belirten İskenderun Demir Çelik Spor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, '' Son 5 yıl içinde zirveye oynamamıza rağmen malesef liglerin bitmesine 5-6 hafta kala takımımızda bir durgunluk olması bizleri' de derinden üzmüştür. Bunun önlemini alarak bu sezon iyi bir kadro kurduk. Taraftarlarımızın desteği ile de sezon sonunda Bank Asya 1. Lig' ine çıkmayı hedefliyoruz.
 
 
İskenderun Demir Çelik Spor, Emekçilerin takımı olmakla birlikte Samandağı ' ndan, Erzine' e kadar tüm Hataylıların takımıdır. Taraftarlarımızın yüzde yirmisi bayanlardan olması küfürleşmeyi ortadan kaldırmıştır. Burada tüm takımlarımızın yöneticilerini ve futbolcuları büyük emek sarfetmektedir. Bunun için rakiplerimize saygı göstermeliyiz. Bizler saygı gösterelim ki onlarda bize saygı göstersin. '' diyen Başkan Gül konuşmasını şöyle sürdürdü.
 
 
'' Tüm takımlarımız altyapıya önem vermelidir. Altyapının güçlü olması takımların faydasınadır. Bizde oynayıp' da başka takımlara gitmek isteyen gençlerimizin önünü açan bir takımız. Bunun örneklerini de kamuoyu bilmektedir. '' dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet