Skip Navigation Links

İskenderun Gençlik Merkezi Sosyal Uyumunda Merkezi

İskenderun Gençlik Merkezi Sosyal Uyumunda Merkezi

İskenderun Gençlik Merkezi Sosyal Uyumunda MerkeziWeb
TV

Gündem   A+a-

 Pandemi sürecinin en başından bu yana gerek sosyal medya da başlattıkları Evde Kal akımı, gerekse Sağlık çalışanları için kendi elleriyle yaptıkları siperlik maskeler ile süreci başarı ile yöneten ve gençlere sosyal medya üzerinden çeşitli eğitimler veren İskenderun Gençlik Merkezi Sosyal Uyum projesiyle dağıttığı Hijyen Kolileri ve Evde Eğitim setleriyle sahalarda olduğunu yineledi.
 
Sosyal Uyum Projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Unicef’in yolladığı hijyen kolileri ile evde eğitim setlerini sahiplerine ulaştırıp saha çalışması yapn İskenderun Gençlik Merkezi ekibi bir kez daha her durumda gençlerinin yanında olduğunu gösterdi. Girdikleri her evde sevgiyle karşılanan ekip üyeleri gençlerle en kısa zaman da yeni etkinlikler yapmak için sözleşti.
 
Konu ile alakalı açıklama da bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“Hem dünya hem de ülkemiz için zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü başarılı pandemi sürecinin bir kolunu da Gençlik Merkezleri oluşturuyor. Öyle ki evde kaldığımız günlerde, siperlik yaptığımız zamanlar ve normalleşme sürecinde ekip olarak hep üzerimize düşenden fazlasını yapmaya çalıştık. Hala üretmeye ve ne yapabiliriz diyerek yaptıklarımızın üzerine koymaya çalışıyoruz. Bakanlığımızın yolladığı Hijyen Kolilerini ve evde eğitim setlerini gençlerimize ulaştırarak onların yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdiğimizi düşünüyorum. Bu anlamda Bakanlığımıza ve saha da çalışan ekibimize teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun Gençlik Merkezi Sosyal Uyumunda Merkezi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet