Skip Navigation Links

Daha Daraltılmış, Kontrollü Bir Sürece Girdik...

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; DAHA DARALTILMIŞ, KONTROLLÜ BİR SÜRECE GİRDİK

Daha Daraltılmış, Kontrollü Bir Sürece Girdik...

Gündem   A+a-

 Doç. Dr. Necmettin Çalışkan;
DAHA DARALTILMIŞ, KONTROLLÜ BİR SÜRECE GİRDİK
KÜRESEL PLAN KURUCULAR, HER ŞEYİ KONTROLLERİ ALTINA ALMAK İSTİYOR
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan gündemi değerlendirdi.
Koronavirüs sürecindeki soru işaretlere dikkat çeken Çalışkan, “Evet, böyle bir hastalık var. Muhtemelen laboratuvarda üretildi. Belki kontrolleri dışında belki bilgileri dâhilinde yayıldı ama pek soru işaretini de beraberinde getirdi” dedi.
Çalışkan, “Öncelikle bu virüs Vuhan’da çıkıyor da yanı başındaki Pekin’e hiç zarar vermiyor ama dünyanın diğer ucundaki ülkeleri alt üst ediyor!
Bu virüsle birlikte yeni bir sürece geçilmiş oldu. Geçmişte de küresel operasyonlardan önce buna benzer salgınlar krizler oraya çıkmıştır. Bugünde bu krizle birlikte daha daraltılmış, kontrollü bir sürece girdik. Anketlerde bile bunu kim çıkardı diye sorulduğunda Bill Gates gibi cevaplar veriliyor.
Yine dikkatimi çeken Trump, normalleşmeye geçiyoruz diyor, bir bakıyorsunuz dünya hep birlikte aynı anda normalleşme sürecine giriyor. Her yerde aynı anda mı kontrol altına alındı? Bu kadar mı tevafuk olur?
KÜRESEL PLAN KURUCULAR, HER ŞEYİ DİJİTALLEŞTİREREK KONTROLLERİ ALTINA ALMAK İSTİYOR
Ölü sayılarına gelince, bir kişinin ölümü bile çok önemlidir ama 83 milyonluk ülkede 22 kişinin ölümünü abartılı göstermek bazı finansal ve güvenlik operasyonları yapanlara hizmet ediyor. Bu rakamlardaki ölümler ülkede zaten rutin yaşanıyordu.
Küresel plan kurucular, her şeyi kontrolleri altına almak istiyor. Her şeyin dijitalleşmesiyle kontrollerinde olacak. Size ne pompalarlarsa yutmak zorunda bırakılıyorsunuz.
Evet, virüs var ama bunu kendileri bilerek veya kontrolleri dışında yayılarak bu emellerini gerçekleştirmek istiyorlar. Çok dikkatli olmalıyız. Oyunlarına gelmemeliyiz. Eski bazı güzel alışkanlıklardan vazgeçmemeliyiz. Umarız planları gerçekleşemez” diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet