Skip Navigation Links

Şoförlere yapılan uyarı dikkate alınacak

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Sakarya Mahallesi'nde dolmuş şoförleriyle kahvaltıda bir araya geldi

Gündem   A+a-

 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Sakarya Mahallesi’nde dolmuş şoförleriyle kahvaltıda bir araya geldi
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, S.S. 109 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin düzenlediği kahvaltıya konuk oldu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Sakarya Mahallesi Muhtarı Yusuf Doğrul ve Yunusemre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu’nun katıldığı kahvaltı, Sakarya Mahallesi Akbağlar 27 Evler Son Durak’ta düzenlendi.
Belediye bazı idare müdürleri ile Sakarya Mahallesi Akbağlar 27 Evler dolmuş şoförlerinin de hazır bulunduğu kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, halkın en önemli sorunu olan içmesuyu konusunda çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Çalışmalar bittikçe mahallelere su verilmesine başlanacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, halkın 1.5 yıl sonra musluktan içilebilir ve sürekli akan suya kavuşacağını ifade etti.
Altyapı çalışmaları tamamlanmadan asfalt yapılmayacağını ve paramızın israf edilmeyeceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, asfalt yama çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Trafik ulaşım planı yapıyoruz. Her şey bilimsel olacak. Hizmetlerimizi ve çalışmamızı kalıcı yapıyoruz. Plan ve projelerimizi bizden sonra gelenler devam ettirecek. Her gelen ayrı yol çizmeyecek. Şehir imar planı yapıyoruz. Her şeyi İskenderun’un 40-50 yılını düşünerek yapıyoruz” dedi.
 
Kent yaşamının ortak kurallarına alışmak gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, herkesin kente sahip çıkmasının önemine değindi.
Şehir içinde toplu taşıma yapan dolmuş ve özel halk otobüslerinin esnafı ve vatandaşı rahatsız etmeyecek şekilde davranışına özen göstermesini isteyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, aksi halde cezai yaptırım uygulanacağını ifade etti.
Özel halkotobüsü ve dolmuş şoförlerinin uyması gereken kurallarla ilgili ihtarı aldıklarını ve durağa astıklarını belirten S.S. 109 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldırım, “Bu konuda üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Yaptığınız çalışma için teşekkür ederiz” dedi.
S.S. 109 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldırım, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, durağa yapılan mescide katkısı nedeniyle teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet