Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Altınözü'ne Bir Yol Daha Kazandırdı

Başkan Savaş Altınözü'ne Bir Yol Daha Kazandırdı

Başkan Savaş Altınözü'ne Bir Yol Daha KazandırdıWeb
TV

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın her köşesinde yol yapım seferberliğini sürdürüyor. Büyük bir kararlılıkla ulaşım güvenliğini sağlamak ve daha rahat bir ulaşım temin etmek amacıyla gerçekleştirdiği uzun ömürlü asfalt çalışmalarına aralıksız devam edilmesi talimatı veren Başkan Savaş, yeni bir yolu daha hizmete açtı.
Altınözü Büyükburç ile Kurtmezrası mahalleleri arasındaki yol 8 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış ile vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılışa Başkan Savaş’ın yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Savaş açılışta yaptığı konuşmada, “Hatay, Türkiye’deki en kalabalık 11 şehirden biri. Ama biz hala 4. teşvik bölgesinde yer alıyoruz. 5. teşvik bölgesine geçmek için imza topladık. 21 günde 517 bin 259 imza topladık. Demek ki insanlarımızın da bu denli ihtiyacı var. Bu imza kampanyasının sonuçlarını iktidar partisindeki milletvekillerimizle paylaştık. Ama bu isteğimiz karşılık bulmadı. Bazıları Hatay zaten hakkını alıyor dedi. Hatay’a genel bütçeden gelen parayı yeterli gördüler” açıklamalarında bulundu.
Altınözü’nde 169 km sathi kaplama, 52 buçuk km beton asfalt, 444 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi, 16 adet menfez, 152 metre betonarme duvar, 4617 metre taş duvar. 4 adet çok amaçlı salon, 36 tane mezarlık düzenlemesi, 18 camide tadilat çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Savaş, birçok mahallede kilometrelerce içme suyu şebekesi, isale hattı döşeme çalışması yapıldığını belirtti.
Altınözü merkezine arıtma tesisi müjdesi veren Başkan Savaş çalışmaların Eylül ayında başlayacağını söyledi.
Başkan Savaş sözlerine memleketine bağlılığının sevgi temelli olduğunu ifade ederek, Hatay’ın her köşesine hizmet ulaştırmaya devam edeceklerini belirtti.
Uzun ömürlü beton asfalt döşemesi yapılan yeni yol kurdele kesiminin ardından kullanıma açıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Savaş Altınözü'ne Bir Yol Daha Kazandırdı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş