Skip Navigation Links

Çaparali, Samandağ Paslı Borulara Veda Edecek

Çaparali, “Samandağ Paslı Borulara Veda Edecek!'

Çaparali, Samandağ Paslı Borulara Veda EdecekWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) heyeti, kurum içinde ve yapılan yatırımlarla sahada yapılan hizmetlerin sağlıklı yürütülmesi adına ilçelerde rutin olarak gerçekleştirdiği incelemelerini sürdürüyor.
 
Personeller arasındaki koordineyi sağlama ve verilen hizmetleri yerinde denetleme adına HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU Genel Müdür Yardımcısı Hüsna Karayazgan, HATSU Genel Müdür Yardımcısı Muhammed İkbal Polat ve Daire Başkanları, Samandağ İçme Suyu İnşaatı çalışma alanı, Samandağ Atıksu Arıtma Tesisi ve Samandağ ilçe hizmet binasını ziyaret edip incelemelerde bulundu.
 
Samandağ ilçe merkezindeki 9 mahallenin içme suyu şebekesini yenileyecek ve asbest borulardan kurtaracak olan ‘Samandağ İçme Suyu Şebeke İnşaatı’ çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında bilgiler alan HATSU heyeti, sahadaki ekiplere kolaylıklar dileyerek, iş ve çevre güvenliğini aksatmadan hassas bir şekilde çalışmaların yürütülmesini temenni etti.
 
Samandağ İlçe merkezini oluşturan Atatürk, Cemal Gürsel, Cumhuriyet, Çiğdede, Deniz, Kurtderesi, Şükrü Kanatlı, Yeni Mahalle ve Yeşilada mahallelerinin paslı borulara veda edeceğini ve sağlıklı suya kavuşacağını vurgulayan Genel Müdür Çaparali, gelecek için, sağlıklı yaşam ve temiz çevre için hizmetlerin son hız süreceğini vurguladı.
 
İçme suyu çalışmalarının incelenmesinin ardından Samandağ Atıksu Arıtma Tesisi ve Samandağ ilçe hizmet binasını ziyaret eden Genel Müdür Çaparali ve beraberindeki heyet, arıtma tesisi ve farklı birimlerde görevlerini yürüten personel ile bir araya gelerek istişareler gerçekleştirdi.
 
Vatandaş memnuniyetini sağlama, personel arasındaki koordineyi arttırma ve arıtma tesislerinin tam verimli çalışması adına kurum içi ve kurum dışında çalışmaların süreceğine dikkat çeken Genel Müdür Çaparali, “her şey bugüne ve geleceğe kaliteli, sağlıklı bir yaşam olanağı sunmak için” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Çaparali, Samandağ Paslı Borulara Veda Edecek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet