Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Suçıkağı Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Suçıkağı Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Hatay   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Suçıkağı Mahallesinde vatandaşların kahvaltı davetine icabet etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda vatandaşlarımız ile sohbet eden Başkan Fatih Tosyalı vatandaşlardan gelen talep, öneri ve sorunları dinledi.
Kentin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Fatih Tosyalı,” Halkımızın içerisinde olmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlar ve esnaflarla sohbet ediyor, onların hatırlarını soruyor, sıkıntılarını dinliyoruz. Halkın içinde belediyecilik anlayışıyla en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyaret kapsamında Suçıkağı yaylası sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Yaylada ikamet eden vatandaşlarımız ile sohbet ettik. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Her fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinliyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş