Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Eryılmaz Yaşar Kemal Caddesinde İncelemelerde Bulundu

Yaşar Kemal Caddesinde uzun süredir devam eden beton asfalt çalışmaları tamamlandı.

Başkan Eryılmaz Yaşar Kemal Caddesinde İncelemelerde Bulundu

Hatay   A+a-

Samandağ Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Samandağ’ın en işlek caddelerinden biri olan Yaşar Kemal Caddesinde uzun süredir devam eden beton asfalt çalışmaları tamamlandı.
Samandağ Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Yaşar Kemal Caddesi’nin Samandağ'ın Prestij Caddesi olması için çalışmalar sürüyor.
Beton asfalt çalışmaları tamamlanan Caddede, Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yol genişletme, düzenleme ve cadde boyunca duvar örme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmaların ardından yapılacak olan kaldırım ve refüj çalışmaları ile Yaşar Kemal Caddesi Samandağ’ın Prestij Caddesi olacak.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, çalışmaların yapıldığı Yaşar Kemal Caddesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; “ Yaşar Kemal Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarımız bitti. Ekiplerimiz şu anda kaldırım ve duvar örme çalışmalarını yapıyorlar. Refüj çalışmaları ve kanal kenarında yapılacak olan korkulukların projelerini hazırladık. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli çalışmalarla dayanışma içerisinde bu Caddeyi Allah’ın izniyle Prestij Caddesi haline getireceğiz ve Samandağ ve Hatay halkımızın hizmetine sunacağız.
Cadde üzerinde daha önceden imar yoluna tecavüz eden yapılar, duvarlar vardı, onları yıktık. Vatandaşlarımız da bize bu konuda yardımcı oldular. Biz burada hiçbir vatandaşımızı mağdur etmiyoruz. Kimin duvarını yıktıysak belediyenin imkanlarıyla yeni duvarını yapıyoruz. Kimin çatısını kaldırdıysak ona yeni bir çatı yapıyoruz. Burada hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, el birliğiyle birbirimizi anlayarak bu memleketin geleceğine, bu ilçenin turizmine katkı sunacak şekilde bir çalışma yapıyoruz. Vatandaş ile belediye dayanışma içerisinde. Tabi Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de bu çalışmalarda önemli katkıları var. 2 gün önce Büyükşehir Belediye Başkanımız ve milletvekili arkadaşlarımızla yine bu alanda yapılan çalışmaları inceledik. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve milletvekillerimiz gerçekten caddeye hayran kaldılar.
Biz burada bu yıkımları gerçekleştirirken birilerini mağdur etme amacıyla değil aksine bu memlekete bir güzellik katma adına gerçekleştiriyoruz. Keşke daha önce bu yapılar oluşturulurken imar planına uygun hareket edilmiş olsaydı. Sınırlara riayet edilmiş olsaydı. O günün yönetimleri vatandaşı uyarmış, izin vermemiş olsaydı biz bu kadar ciddi sıkıntı yaşamayacaktık. Bu bakımda biraz külfetli oluyor ama önemli değil. Samandağ’ın halkı, Samandağ’ın turizmi, Samandağ’ın geleceği bizim için çok önemli. Hiçbir masraftan, hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Bu caddeyi hak ettiği şekilde, buradan geçen bütün vatandaşlarımıza daha iyi bir şekilde hizmet verme adına ne gerekiyorsa yapacağız. Emeği geçen bütün işçilerimize ve bize yardımcı olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş