Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunspor 1967 Kulübü'nden Gazetemize Ziyaret

Şehrimizi 3. lig de başarı ile temsil eden İskenderunspor 1967 Kulübü'nün başarılı Antrenörü Can Güven, futbolcular Ali Kurt ve Eray Serbes gazetemizi

Spor   A+a-

 
Şehrimizi 3. lig de başarı ile temsil eden İskenderunspor 1967 Kulübü’nün başarılı Antrenörü Can Güven, futbolcular Ali Kurt ve Eray Serbes gazetemizi ziyaret etti.
Ziyarete Demokratik Sol Parti (DSP) Parti Meclis Üyesi Ali Bıkmaz da tesadüf eseri katılırken İskenderunspor 1967 Kuübü’ne zorlu yarışta başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 8.Gün Gazetesi Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar, İskenderunspor 1967 Kulübü’ne gereken desteğin verildiği takdirde hak ettiği yere geleceğini belirterek tüm İskenderun şehrini bu değere sahip çıkmaya çağırdı. Gökpınar: “3. Lig’de şehrimizi başarıyla temsil eden İskenderun 1967 ’un başarılı teknik direktörü Can Güven’e ve başarılı oyuncuları Ali Kurt ve Eray Serbes’e teşekkür ediyoruz. İskenderun 1967 küllerinden yeniden var olma mücadelesi içerisinde. Yokluk içerisinde başarılara imza atma gayretindeler. Bir günde milyar dolarlık yatırımların, para transferlerinin, üretimin gerçekleştirildiği İskenderun Körfezi’nde varlık içinde yokluk çeken bir kulübün mücadele eden bir ekip bizi ziyaret edince duygulanmamak mümkün değil. Arzumuz, İskenderun halkının, yatırımcıların bu kulübe sahip çıkmaları, sözde değil özde sahip çıkmaları. Maddi ve manevi destek vermeleri. Sayın Can Güven hocamı en yokluk döneminde dahi takımının başında öğrenciler ile birlikte kulübüne sahip çıktığı için ve bu mücadeleden vazgeçmediği için kutluyorum. Futbolcu arkadaşlarımızı da yüreği ile mücadele ettikleri için kutluyorum. İskenderunspor gerçek anlamda katkı aldığı zaman hakkettiği yere gelecektir, bizim bundan hiç kuşkumuz yok. Buradan bir kez daha sesleniyorum, İskenderunspor 1967 kulübü yönetimi bu güne kadar gelmiş en değerli insanlardan, memleketin çocuklarından oluşmuş bir yönetimdir. Bu kulübe, bu değere sahip çıkmak gerekiyor” dedi.
Basının gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden İskenderunspor 1967 Kulübü’nün başarılı Antrenörü Can Güven: “Öncelikle basınımızın bize gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz. Biz de bunun karşılığında bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bize gereken desteği, gereken hoşgörüyü gösteriyorsunuz, teşekkür ediyoruz. Biz de takım olarak İskenderun şehrine yakışanın en iyisini yapmak istiyoruz. Tabi ki zor şartlarda kurduğumuz bir takım var. Takımımız inandı, bu şehre iyi futbol seyrettirmek istiyor, başarı getirmek istiyor ve emek harcamak istiyor. Biz takım olarak, yönetim olarak gereken bütün fedakârlıkları fazlasıyla yapıyoruz. Artık bundan sonra İskenderun şehrine düşüyor. İskenderun şehri de bize hak ettiğimiz değeri verirse bir problem kalmayacak diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
8. Gün Gazetesi olarak İskenderunspor 1967 Kulübü'ne başarılar diliyoruz.

İskenderunspor 1967 8.Gün Ziayret 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar