Skip Navigation Links

2011'in Son Oturumu Gerçekleşti.

İskenderun Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek başkanlığında toplandı.

Gündem   A+a-


 
 
İskenderun Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek başkanlığında toplandı.
5393 Sayılı Kanunun 20.maddesi gereğince 2 Aralık 2011 Cuma günü saat 14.00’da Belediye Meclis Salonu’nda toplanan Belediye Meclisi, gündem maddelerini şu şekilde karara bağladı.
 
 
G Ü N D E M:
1)- 1 dereceli Şehir Plancısı kadrosunun 1 dereceli Mühendis kadrosuna dönüştürülmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
2)- 5 dereceli memur kadrosunun, 3 dereceli Sivil Savunma Uzmanı kadrosuna dönüştürülmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
3)- Toplam 39 adet memur kadrosunda derece yükseltilmesi yapılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
4)- 2012 yılı içerisinde geçici işçi çalıştırılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
5)- Ulucami Caddesi üzerinde bulunan 2 nolu Belediye İşhanındaki Belediyemize ait muhtelif büroların satılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
6)- İlan, Reklam ve Tabela yönetmeliği taslağının meclisçe görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
7)- Akçay mın. 697 nolu parselde Akçay ve Karaçay Dere Islah hattının plana işlenmesi ve geriye kalan alanın Akaryakıt ve Petrol Ürünleri Depolama alanı olarak 1/5000 ölçekli Nazım İmar planı değişikliğinin yapılması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi İmar Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
8)- Akçay mın. 697 nolu parselde Akçay ve Karaçay Dere Islah hattının plana işlenmesi ve geriye kalan alanın Akaryakıt ve Petrol Ürünleri Depolama alanı olarak 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı değişikliğinin yapılması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi İmar Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
9)- Aşkarbeyli mın. 47, 373 ve 6491 nolu parsellerin bulunduğu alanda emsal=3,50 ve H max=15 kat ticari alan olarak Uygulama İmar planı değişikliği yapılması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi İmar Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
10)- Şevre mın. 951 ada 2 nolu parselin park alanından özel otopark alanına, 960 ada 4, 5, 7 ve 953 ada 10 nolu parselinde konut alanından park alanına dönüştürülmesi, hastane doğusundaki yolunda 7 metreden 10 metreye çıkartılması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi İmar Komisyonuna gönderilmesi oyçokluğuyla kabul edildi.
 
Belediye Meclisi, 6 Aralık 2011 Salı günü saat 14.00’de toplanmak üzere oturumu kapattı.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet