Skip Navigation Links

Antakya Bohşin'de Eski Atık Su Hatları Yenilendi

HATSU, “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle atık su ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaların Antakya’da da sürdüğünü bildirdi.

Antakya Bohşin'de Eski Atık Su Hatları YenilendiWeb
TV

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle atık su ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaların Antakya’da da sürdüğünü bildirdi.
 
Atık suların sağlıklı şekilde toplanması ve kanalizasyon ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Bohşin Mahallesi’ne 400’lük beton borularla 400 metre döşenen kanal hattı ile eski atık su hattının yenilendiğini belirtti.
 
Sağlıklı yaşama katkı sağlandığını ve çevre kirliliğinin önüne geçildiğine dikkat çeken HATSU, mahallelerdeki atıksuların çevreye zarar vermeyecek şekilde tahliye edilmesi adına atıksu hattı döşeme çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü vurguladı.
 
Teknik personel gözetiminde yapılan söz konusu çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 2 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, şebeke hatlarının güzergahları planlanırken tüm cadde ve sokaklardaki evlerin atıksu sistemine bağlanabileceği prensibinin esas alındığını aktardı.
 
 
 
 
Antakya Bohşin'de Eski Atık Su Hatları Yenilendi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet