Skip Navigation Links

Boşandığı eşinin intiharını duyunca canına kıydı!

İskenderun'da bir süre önce afla salıverilen Burak Aydan, Devlet Hastanesi yakınlarındaki ağaçlık bölgede kendini iple asıp intihar ederek...

Boşandığı eşinin intiharını duyunca canına kıydı!

Gündem   A+a-

İskenderun'da bir süre önce afla salıverilen Burak Aydan, Devlet Hastanesi yakınlarındaki ağaçlık bölgede kendini iple asıp intihar ederek yaşamına son verdi.
İskenderun’da 300 hükümlü ile birlikte 16 Nisan tarihi itibariyle salıverilenler arasında bulunan Burak Aydan dün gece saat 23:00 sıralarında intihar etmiş bir şekilde bulundu.
 
İskenderun Devlet Hastanesi’nin Numune Mahallesindeki B Blok binası karşısındaki ormanlık alanda bir kişinin ağaçta asılı olduğunu çevredekilerin fark etmesi üzerine olay yerine polis çağırıldı. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri yapılan incelemelerin ardından Burak Aydan’ın cenazesi savcılık tarafından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
 
Bu arada İskenderun M Tipi Cezaevinden 16 Nisan tarihindeki afla salıverilen Burak Aydan’ın boşandığı eşinin intihar ettiğini yeni öğrenmesi üzerine sosyal medya hesabından “Biz Öldük’ diye paylaşım yaptığı belirlendi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet