Skip Navigation Links

ASAŞ SPOR SAHAYA İNDİ

Teknik Direktör ERSOY ''Bölgesel lige çıkmayı hedefliyoruz''

Spor   A+a-

2010-2011 Futbol sezonun'da Hatay Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan İskenderun Asaş Spor yeni sezon öncesi çalışmalarına 5 Temmuz dış sahasında başladı.
Bünyesine kattığı 4 yeni futbolcu ile gücüne güç katan mevi beyazlı ekip İskenderun Asaş Spor yeni sezon öncesi çalışmalarına Teknik Direktör Halit Ersoy nezaretinde başladı.
Reyhanlı Spor'dan İzzet Bozkurt ile Oğuz Şanlıoğlu,Yeni İskenderun Spor'dan Mustafa Güleryüz ile Altınözü Spor'dan Yasin Çelik'i renklerine bağlayan İskenderun Asaş Spor,Bölgesel Amatör Lig'e çıkmayı hedefliyor.
Teknik Direktör Halit Ersoy çalışmalarının iyi geçtiğini belirterek,''Kısa bir süre olmasına rağmen yeni ve eski futbolcularımızın kısa sürede birbirleri ile uyum içerisinde olması bizleri sevindirmektedir önümüzdeki hafta içerisinde 1 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz.Yaptığımız 4 nokta transfer ile bölgesel lige çıkmayı hedeflemekteyiz.Yeni sezon öncesi tüm profosyonel ve amatör klüplerimize başarılar diliyoruz.''dedi
Asaş Spor Klüp Başkanı Zeki GÖÇMEN,''geçmiş yıllardan beri amatör spor'a verdiğimiz desteğimiz bundan sonrada devam edecektir.Hiçbir maddi sorunumuz bulunmamaktadır. Futbolcularımızdan yeni sezon'da başarı beklemekteyiz.''dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet