Skip Navigation Links

İskenderun Spor Fırtına Gibi Başlıyor

İskenderunspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'nde (İGC) düzenledikleri basın toplantısında taraftarlardan destek isted

Spor   A+a-

İskenderunspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde (İGC) düzenledikleri basın toplantısında taraftarlardan destek istediler.
Cumartesi günü sezonu Anadolu Üsküdarspor maçıyla açacak olan İskenderunspor’da moraller yerinde.


İGC toplantı salonunda ilk olarak söz alan İskenderunspor Basın Sözcüsü Levent Yılmaz, “Çok mütevazi bir kadroyla yola çıktık. Hepimizin de bildiği üzere takımın hiçbir geliri bulunmamaktadır. Kulübün tüm masraflarını 15 yönetici her ay kendi cebinden karşılamaktadır. Biz de kulübe gelir kazandırmak amacıyla turuncu-mavili renkleri taşıyan formaları spor mağazasında satışa sunduk. Bir zamanların efsane takımı İskenderunspor’u yeniden şaha kaldırabilmek için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Tabi bu süreçte İskenderun halkından ve taraftarlardan da destek bekliyoruz. Özellikle maçlarda küfür istemiyoruz. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Teknik kadro ve futbolcular olarak iyi bir ekibe sahibiz. Taraftarın ve İskenderun halkının da desteğiyle 3. ligde şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.
İskenderunspor Kulübü Genel Kaptanı Ajlan Özden de, yönetim olarak imkanları ölçüsünde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturduklarını kaydetti.
Takımın teknik direktörü Can Güven de, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, cumartesi günü oynanacak Anadolu Üsküdarspor maçında taraftarlardan takımı yalnız bırakmamalarını istedi.
Teknik sorumlular arasında yer alan efsane oyuncu Ender Traş da, takım oyuncularının geçtiğimiz sezon çok büyük fedakarlıklarda bulunarak takımı şampiyon yaptıklarını, bu sezon sorumluluklarının daha ağır olduğunu, taraftarın da desteğiyle 2. lige çıkacaklarına vurgu yaptı.
Son olarak konuşan altyapı sorumlusu Mehmet Kurt, takımın en büyük probleminin saha sorunu olduğunu söyledi “Antrenman yapacak saha bulamıyoruz. Buna rağmen bu takım 3. lige çıkabilmişse, bu özverili yöneticilerin ve futbolcuların eseridir” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet