Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderunspor'a taze kan yetişiyor..

İskenderun 5 Temmuz Stadı Yan Saha'da idmanlara çıkan Yeni İskenderunspor genç takımı, birbirinden yetenekli gençlerle umut veriyor.

Spor   A+a-

Kartalspor’un adının Yeni İskenderunspor olarak tescillendikten sonra yönetim atağa kalktı ve önce A takımı oturtarak idmanlara vakit kaybetmeden başladı, sonra da A takıma yıldız yetiştirecek genç takımı oluşturarak çalışmalara hız verdi. Büyük beğeni toplayan Sedat Uysal başkanlığındaki yönetim kurulunun çalışmaları ilk günden bu yana beğeniyle izleniyor.
İskenderun 5 Temmuz Stadı Yan Saha’da idmanlara çıkan Yeni İskenderunspor genç takımı, birbirinden yetenekli gençlerle umut veriyor.

Hatayspor, Şekerspor, Malatya, Çorum ve Afyonspor takımlarında uzun yıllar top koşturan Barış Salık yönetiminde yan sahada idmanlara başlayan genç takım, geçtiğimiz aylarda Galatasaray, Beşiktaş ve Ankaragücü kulülerinin talip olduğu ve ailesi tarafından eğitimine önem vermesi yönünde karar verilen 11 yaşındaki Sabahattin Gizlen ve de gelecek yıllarda profesyonel kulüplerin gözdesi olması beklenen Saruhan Kanat da takımla birlikte idman yaptılar. İskenderunspor A takımına hayat vermek ve de başarıdan başarıya koşturmak için mücadele edeceklerini belirten genç futbolcular, İskenderunspor efsanesini yeniden yaşatmak ve İskenderunlular’a şampiyonluklar hediye etmek için çok çalışacaklarını söylediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar