Skip Navigation Links

Ankara'da İskenderun Güvercinine Büyük İlgi

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz 'Başkentte Hatay Günleri' fuarında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nın standını ziyaret etti.

Gündem   A+a-

Ankara’da İskenderun Güvercini’ne Büyük İlgi
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ‘’ Başkentte Hatay Günleri’’ fuarında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nın standını ziyaret etti.
İTSO Baskanvekili Bülent Sekücoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Hatay İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Çağrı Belibağli ve İTSO Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü tarafindan sahilde yapılmasi planlanan, içinde İskenderun Güvercini’nin de bulunacağı, Dünya’nın en büyük güvercin koleksiyonunu hazırladıklarını ve destek icin Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (DOĞAKA) başvuru yapılacagını söylediler.
Çalısmalardan etkilenen Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, yapılan çalısmalarla yakından ilgilenerek İskenderun Güvercini ile ilgilenilmesi gerektiğini, yetiştirilmesi icin ne gerekiyorsa yapılmasını, Barış Adası ile ilgili bir proje hazırlanılarak DOĞAKA’ya başvuruda bulunulmasını söyledi.
Vali Celalettin Lekesiz ile birlikte standı ziyaret eden MKÜ Rektörü Prof.Dr. Hüsnü Salih Güder ise İskenderun Güvercinin yetiştirilmesi ile ilgili gerekli desteği verebileceklerini söyledi.
İTSO tarafindan teşhir edilen bir çift İskenderun Güvercini ayrıca İskenderun Kaymakamlık standında da yer alıyor. Büyük ilgi gören İskenderun Güvercinleri fuarda ziyaretcilerin gözdesi oldu.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet