Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağa Yakışır Bir 19 Mayıs Kutlaması Yaşattı

Samandağ Belediyesi tarafından organize edilen Konser arabasıyla Nihat Mugil konseri ile balkonlarda yaşadılar.

Samandağa Yakışır Bir 19 Mayıs Kutlaması Yaşattı

Hatay   A+a-

Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl Koronavirüs salgını nedeniyle bütün Türkiye’de olduğu gibi Samandağ’da da evlerde ve balkonlarda kutlandı. Samandağlılar bayram coşkusunu Samandağ Belediyesi tarafından organize edilen Konser arabasıyla Nihat Mugil konseri ile balkonlarda yaşadılar.
Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı kapsamında Nihat Mugil konser arabası ile Samandağ’da cadde ve sokakları dolaşarak sevilen marşları ve ezgileri seslendirdi. Mugil cadde ve sokaklarda seslendirdiği şarkılarla gençlere ve tüm Samandağlılara bayram coşkusunu yaşattı.
19 Mayıs Salı günü saat 19:19’da belediye hoparlöründen İstiklal Marşı ve Atatürk’ün gençliğe hitabesi okunarak kutlama programı başladı. Ardından Konser programı saat 20.00’da konser arabasının Samandağ Belediyesi önünden hareket etmesi ile başladı. Evlerini Türk Bayrakları ve balonlar ile donatan Samandağlılar balkonlarından şarkılara eşlik ederek alkışlarla bayram coşkusunu yaşadılar.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, yaptığı açıklamada bütün gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak “ Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağanı olan bu bayramı coşkuyla kutlamak isterdik. Ancak bu Pandemi salgınından dolayı bütün Türkiye’de sembolik olarak kutlanıyor. İnşallah önümüzdeki yıl gerçekten bayram tadında bayramın amacına uygun bir şekilde gençlerimizle el ele, omuz omuza Cumhuriyetimize ve Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan bir anlayışla meydanlarda, alanlarda kutlayacağız.
Bugünkü programımız konser arabamızla değerli sanatçımız Nihat Mugil ve müzik grubu bütün Samandağ’ın cadde ve sokaklarını dolaşarak gençlerimizin ve tüm halkımızın bayramını kutlayacak. Biz milli bayramlarımızı unutmayacağız. Her alanda her zaman amacına uygun şekilde kutlamaya devam edeceğiz. Bütün halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş