Skip Navigation Links

Asaşspor'da Bayramlaşma

Kulüp 2. Başkanı Suat Atasever, 'SİZLERDEN BAŞARI BEKLİYORUZ'

Spor   A+a-

Kulüp 2. Başkanı Suat Atasever, "SİZLERDEN BAŞARI BEKLİYORUZ"
Asaşspor'da Bayramlaşma
2010-2011 Futbol sezonu Hatay Süper Amatör Liginde zirve hesapları yapan takımlardan İskenderun Asaşspor'da, futbolcular ve yönetim Asaş Filtre Fabrikasında bir araya gelerek bayramlaştı. Kulüp Başkanı Zeki Göçmen'in de katıldığı bayramlaşmada konuşan 2. Başkan Suat Atasever, "Sizlerden başarı bekliyoruz" dedi.
Son iki hafta içerisinde önce İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahasında Kuzuculu Belediyespor'u 21-1, ardından da Karaağaç Belediye spor tesislerinde Karaağaçspor'u 2-1 mağlup ederek, iki karşılaşmada 23 gol atıp kendi kalesinde ise 2 gol gören İskenderun Asaşspor, lider ile arasında iki puan fark kaldı.
Alınan bu başarının ardından İskenderun Asaşspor kulübü, Belen yolu üzerindeki Asaş Filtre fabrikasına giden teknik direktör Halit Ersoy ile futbolcular, Kurban Bayramı öncesinde Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, 2. Başkan Suat Atasever ve yöneticilerle bir araya öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından 2. Başkan Suat Atasever, tüm futbolcuların bayramını kutlarken, "Yönetim kurulu olarak sizlerden başarı bekliyoruz" dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet