Skip Navigation Links

Şehit Pamir ve Ulucami Caddesi Dezenfekte Edildi

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri ilçe genelinde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şehit Pamir ve Ulucami Caddesi Dezenfekte Edildi

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Ekipler, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatı ile Şehit Pamir ve Ulucami caddesinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.
KALDIRIMLAR İLAÇLI SU İLE YIKANDI
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Şehit Pamir ve Ulucami caddesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz dezenfeksiyon  çalışması yaptı.
Ekiplerimiz vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ana caddeleri ve kaldırımları ilaçlı su ile yıkayarak dezenfekte etti ” dedi.
EVDE KALIN SAĞLIKLA KALIN
Koronavirüs ile mücadele kapsamında kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Çalışmalar virüs tehdidi ortadan kalkana kadar tüm mahallelerde düzenli olarak her gün yapılmaya devam edilecek. Önce insan önce sağlık. Evde kalın sağlıkla kalın” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet