Skip Navigation Links

Atık lastikler toplanarak geri dönüşüme kazandırılıyor

Samandağ Belediyesi tarafından geri dönüşüm çalışmaları kapsamında atık lastikler toplanarak geri dönüşüme kazandırılıyor.

Atık lastikler toplanarak geri dönüşüme kazandırılıyor

Hatay   A+a-

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, ilçe sınırları içerisinde bulunan ömrünü tamamlamış lastikler, çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi ve geri kazanımı için toplanıyor.
Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden yapılan açıklamada; belirli aralıklarla atık lastikleri toplayıp, geri dönüşüme kazandırdıklarını belirterek “ İlçemizde bulunan oto lastikçilerden belirli aralıklarla atık lastikleri topluyor, geri dönüşüme kazandırıyoruz. Son olarak ilçemiz sınırları içerisinde bulunan oto lastik tamircilerinin biriktirmiş olduğu toplam 5500 kilo ömrünü tamamlamış lastiği geri dönüşüme kazandırmak üzere topladık.
İlçemizin bazı noktalarda kimliği belirsiz kişilerce atılmış olan atık lastikler çevre kirliliğine sebep olarak çevremize zarar vermektedir. Vatandaşların bu konuda daha duyarlı davranarak atıl durumdaki lastikler için Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünü aramalarını rica ediyoruz. “ ifadelerine yer verildi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet