Skip Navigation Links

Başarılarını Başkan Civelek'le paylaştılar..

Ziyaret sırasında CHP Hatay Milletvekili Abdülaziz Yazar da bulununca başarının takdimi daha bir gururlu oldu.

Spor   A+a-

İskenderun Belediye bünyesinde bulunan Taekwondo Kulübü sporcuları dün Başkan Yusuf Civelek’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında CHP Hatay Milletvekili Abdülaziz Yazar da bulununca başarının takdimi daha bir gururlu oldu.
Antrenör Mehmet Korhan ve takım sporcuları Marmara’da yapılan Türkiye Şampiyonası elde ettikleri başarıyı Başkan Yusuf Civelek ile paylaştılar.
Ziyarette konuşan İskenderun Belediye Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Mehmet Korhan; “İskenderun Belediye Spor Kulübü Taekwondo branşı olarak 07/12/04.2009 tarihleri arasında Muğla/Marmaris ilçesinde düzenlenen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasına 81 ilden 200 kulüp 1200 sporcunun yarıştığı bu zorlu müsabakada yine kendinden söz ettirmesini bildi. Malatya, Gaziantep, Erzurum, Giresun, Niğde, Nevşehir, Mersin gibi Taekwondo branşın da her zaman kendilerinden söz ettiren nice iller İskenderun Belediye Spor kulübü tek başına Hatay ilini temsil edip rakiplerini geride bırakmasını bildi. Türk milli takımını oluşturacak ve Türkiye’yi Avrupa da temsil edecek kadroyu belirleme amacını taşıyan bu zorlu müsabakada üç sporcumuz derece yaparak milli takım seçmelerine girmeye hak kazandılar. Zorlu müsabakada derece yaparak milli takım seçmelerine girmeye hak kazanan sporcularımızın isimleri, Bilal Dönmez, Dilara İmren, Gizem Deliçay’dır” dedi.
Taekwondocuların aldığı bu başarıdan çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Civelek; “Her zaman sporcularımızın yanında olacağım. Sizlerin bütün sıkıntılarını ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız ve birlikte büyük başarılara imza atacağız. Almış olduğunuz bu sonuçtan dolayı sizleri kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
Öte yandan, Başkan Yusuf Civelek, milli takım seçmelerine girmeye hak kazanan sporcuları tek tek kutlayarak onlara hediye verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet