Skip Navigation Links

Atalar Koleji; 'Şampiyon Biziz'

Özel Atalar Anadolu Lisesi Genç Bayan Basketbol takımı geçtiğimiz 5 senede olduğu gibi bu senede şampiyonluğun en iddialı takımı.

Spor   A+a-

 
Atalar Koleji; “Şampiyon Biziz”
 
Özel Atalar Anadolu Lisesi Genç Bayan Basketbol takımı geçtiğimiz 5 senede olduğu gibi bu senede şampiyonluğun en iddialı takımı.
Hatay’da rakip tanımayan Takım Koçu Hamit DUMAN Hatay basketboluna her sene bir heyecan kattıklarını belirterek, “Bu sene de Mersin İlinden 3 sporcuyu İskenderun’a getirdik. Tüm eğitim ve barınma ihtiyacını karşılayarak Atalar Ailesine kattık bu güne kadar Türkiye Basketbol Liginde takımımız bulunmamasına rağmen tüm yurtta Bayan Basketbolunda adımızdan söz ettirdik. Antakya Belediyesinin Türkiye bayan basketbol 1.ligine yükselmiş olması bizleri kamçıladı ve çitayı yükselttik aynı gayreti Antakya Belediyesinden de bekliyoruz 1.Lig’de takımı olan bir İlin alt yapısının da güçlü olması gerekir. Fakat buna rağmen İskenderun da Bayan Basketbolunda Atalar Koleji olarak önde gidiyoruz.Hatay ilini Bayan Basketbolunda yıllardır İskenderun’dan Atalar Koleji temsil ediyor daha çok takımın iştirak etmesi alt yapıların Hatay ilinde kurularak daha üst noktalara gelinmesidir.” dedi
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet