Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi'nin Gıda Yardımları Sürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,'ilçemiz genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımlarımız aralıksız devam ediyor'dedi.

İskenderun Belediyesi'nin  Gıda Yardımları Sürüyor

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi Ramazan ayında maddi durumu iyi olmayan, kimsesiz, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıtımını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardım  paketlerini aralıksız bir şekilde dağıtıyor "dedi.
Gıda paketleri dağıtımının Ramazan boyunca süreceğini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarımız sürüyor. Ramazan dayanışma ,kaynaşma birlik beraberlik ayıdır. İhtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımıza gerekli yardımları yapıp, Ramazan ayında gıda sıkıntısı çekmemeleri için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor"şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
hatice ayhan 30 Mart 2022 Çarşamba
merhaba kocam inşaat işçisi iş bulamıyor dururumuz iyi deyil geçinemiyoruz lise okuyan çocuklarım var onların beslenmelerine yetişemiyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim teşekkür ederim
Semir esmer 14 Mayıs 2020 Perşembe
Merhaba ben iki aydan beri çalışmıyorum ve durumum iyi değil sedef hastasıyım ve bel fıtığım var yaşım 57 hiç bir yerden bir gelirim yok iş bulamıyorum lütfen yardım ederseniz memnun olurum teşekkürler
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet