Skip Navigation Links

Mor menekşelerin galibiyet serisi sürüyor

Karayılan Belediye Sporun Galibiyet Serisi Sürüyor

Spor   A+a-

 
 
Karayılan Belediye Sporun Galibiyet Serisi Sürüyor
Hatay Süper Amatör Liginde zirveye hiçbir zaman bırakmayan mor menekşelerin galibiyet serisi sürüyor .Grup Lideri Karayılan Belediye spor, her iki yarıda atılan gollerle Karaağaç spor’u 5-2 mağlup etti.
Karayılan Belediye spor Tesislerin de oynanan ve Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman İskenderun Demir çelik spor Kulüp Başkanı Cengiz Gül , Çelik iş Sendikası İskenderun Şube yöneticisi Mustafa Özdemir , Belediye Meclis üyeleri , mahalle muhtarı ile kalabalık seyirci topluluğun izlediği karşılaşma yağmur altında oynandı
Hatay Bölgesi Hakemlerinden Sedat Sert, İlker Karaciğer ile Ahmet Emrah Koçak ‘ın yönettiği müsabakada Karayılan Belediye Spor’a üç puan kazandıran golleri Volkan (2) Serkan, Şahin ile Emre atarken, misafir ekibin gollerini ise Sinan ile Sezgin Kaybetti.
KARAYILAN BELEDİYE ZİRVEDE
Karayılan Belediye Spor Sezon başından beri oynadığı 14 karşılaşmada 13 galibiyet 1’de beraberlik alarak 40 puan lider durumda bulunuyor. Karayılan Belediyesi Başkanı Mehmet Yurtman elde ettikleri başarıdan dolayı Teknik Direktörü Ali Gülmez ile tüm futbolcuları tebrik etti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet